Wordpress Yardim Lazim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

Muridler daha once bir konu acmistim ancak biraz acemice bir konu oldu 2.mesaji almadim.

temayi olusturmayi temel wp fonksiyonlari kullanmayi biliyor olsam da 

wordpress icin hala cok baslardayim diyebilirim vidobu daki videolari hemen hepsini izledim 

benim biraz daha datayli bilgilere ihtiyacim var suanda 

1. soruyu burdan sorup 2 ve sonrasi icin 2.mesaji kullanicam

-olay su ben simdi bir tema yazdim onceki konuda bir kac poblem yasadigimi soylemistim 

turkce karaterler vs onlari hallettim. simdi bi haber sliderina ihtiyacim var bunun icin bir cok eklenti denedim 

ama bir cogu calismadi kendim duzenledigim bir slideri kullnamak istedim isler biraz karisti olmadi 

fonksiyolari tam anlamiyla yerlestiremedim sanirim hazir bir haber temasi denedim oda hatalarla dolu vs 

bu tarz seylerle ugrastim durdum suan benim aradigim hazir bir haber temasi ve bu temayi tam olarak nasil kurabilirim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

2 - Muridler simdi ben bi kategori olustrup sadece o kategoride yazilari listelicem

ornk genel kategorisi altindaki yazilar sadece olucak ve bunlarin ork 5 tanesini gostericem 

bunu nasil yapabiliriz 

napnapp tarafından 31/Mar/13 00:09 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Dostum haber slideri ben genel olarak custom post type kullaranak yapıyorum. Ya da metabox kullanarak da yapabilirsin. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek
    shock56 bunu yazdı

Dostum haber slideri ben genel olarak custom post type kullaranak yapıyorum. Ya da metabox kullanarak da yapabilirsin. 

hocam biraz daha acabilirmiyiz ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi

Özel yazı alanı ile demek istiyor.Kurduğun sliderlarda ne gibi bir hata aldın?

hadi sevişelim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Bunlar işini görür
    https://www.google.com.tr/#hl=tr&sclient=psy-ab&q=wordpress+slider+entegre+etme&oq=wordpress+slider+entegre+etme&gs_l=hp.3..33i21l2.105.8692.0.8889.39.24.5.9.10.0.425.4649.0j14j7j1j1.23.0...0.0...1c.1.7.psy-ab.edoxQQYEf-Y&pbx=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.44442042,d.ZWU&fp=a7fb52c6626918d&biw=1366&bih=639

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

çok genel yazmışsın. mesela beğendiğin bi slider'ı eklerken yaşadığın sıkıntıları anlatırsan, takıldığın yerleri filan.. yardımcı olabiliriz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

simdi ornek olarak bir tane kuruyim onun uzerinden dvm edeyim daha bi ayrintili olur 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

konuyu baltalamak gibi olmasın da benim de şöyle bir sorunum var;

yorum eklenemeyecek, yazar ve yazma tarihi görünemeyecek, sadece benim yorum ekleyebileceğim hale nasıl getiririm :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

konuyu baltalamak gibi olmasın da benim de şöyle bir sorunum var;

yorum eklenemeyecek, yazar ve yazma tarihi görünemeyecek, sadece benim yorum ekleyebileceğim hale nasıl getiririm :|

yazar ve yazma tarihini göstermemek için

index.php
    single.php 

dosyalarını düzenlemen lazım. İçeriği paylaşırsan düzenleyiveririm. 

Sadece senin yorum eklemene gelince; ayarlardan sadece üye olanlar yorum yapabilsin diye ayarla.. ayrıca üyeliği kapat. :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

bir cevap yazın yazıyor ya o kısmın olmasını istemiyorum ben :| tam bir blog gibi kullanacam.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 1758 Toplam Mesaj: 20