Wordpress Yardim Lazim ?
-
Muridler daha once bir konu acmistim ancak biraz acemice bir konu oldu 2.mesaji almadim.
temayi olusturmayi temel wp fonksiyonlari kullanmayi biliyor olsam da
wordpress icin hala cok baslardayim diyebilirim vidobu daki videolari hemen hepsini izledim
benim biraz daha datayli bilgilere ihtiyacim var suanda
1. soruyu burdan sorup 2 ve sonrasi icin 2.mesaji kullanicam
-olay su ben simdi bir tema yazdim onceki konuda bir kac poblem yasadigimi soylemistim
turkce karaterler vs onlari hallettim. simdi bi haber sliderina ihtiyacim var bunun icin bir cok eklenti denedim
ama bir cogu calismadi kendim duzenledigim bir slideri kullnamak istedim isler biraz karisti olmadi
fonksiyolari tam anlamiyla yerlestiremedim sanirim hazir bir haber temasi denedim oda hatalarla dolu vs
bu tarz seylerle ugrastim durdum suan benim aradigim hazir bir haber temasi ve bu temayi tam olarak nasil kurabilirim
-
2 - Muridler simdi ben bi kategori olustrup sadece o kategoride yazilari listelicem
ornk genel kategorisi altindaki yazilar sadece olucak ve bunlarin ork 5 tanesini gostericem
bunu nasil yapabiliriz
napnapp tarafından 31/Mar/13 00:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Dostum haber slideri ben genel olarak custom post type kullaranak yapıyorum. Ya da metabox kullanarak da yapabilirsin.
-
shock56 bunu yazdı
Dostum haber slideri ben genel olarak custom post type kullaranak yapıyorum. Ya da metabox kullanarak da yapabilirsin.
hocam biraz daha acabilirmiyiz ?
-
Özel yazı alanı ile demek istiyor.Kurduğun sliderlarda ne gibi bir hata aldın?
-
Bunlar işini görür
https://www.google.com.tr/#hl=tr&sclient=psy-ab&q=wordpress+slider+entegre+etme&oq=wordpress+slider+entegre+etme&gs_l=hp.3..33i21l2.105.8692.0.8889.39.24.5.9.10.0.425.4649.0j14j7j1j1.23.0...0.0...1c.1.7.psy-ab.edoxQQYEf-Y&pbx=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.44442042,d.ZWU&fp=a7fb52c6626918d&biw=1366&bih=639 -
çok genel yazmışsın. mesela beğendiğin bi slider'ı eklerken yaşadığın sıkıntıları anlatırsan, takıldığın yerleri filan.. yardımcı olabiliriz.
-
simdi ornek olarak bir tane kuruyim onun uzerinden dvm edeyim daha bi ayrintili olur
-
konuyu baltalamak gibi olmasın da benim de şöyle bir sorunum var;
yorum eklenemeyecek, yazar ve yazma tarihi görünemeyecek, sadece benim yorum ekleyebileceğim hale nasıl getiririm :|
-
RETRET bunu yazdı
konuyu baltalamak gibi olmasın da benim de şöyle bir sorunum var;
yorum eklenemeyecek, yazar ve yazma tarihi görünemeyecek, sadece benim yorum ekleyebileceğim hale nasıl getiririm :|
yazar ve yazma tarihini göstermemek için
index.php
single.phpdosyalarını düzenlemen lazım. İçeriği paylaşırsan düzenleyiveririm.
Sadece senin yorum eklemene gelince; ayarlardan sadece üye olanlar yorum yapabilsin diye ayarla.. ayrıca üyeliği kapat. :) -
bir cevap yazın yazıyor ya o kısmın olmasını istemiyorum ben :| tam bir blog gibi kullanacam.