folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Work&Travel Deneyimi Yaşayan?

Work&Travel Deneyimi Yaşayan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Müridler merhaba herkese..

Tbt ailesi içinde daha önce work&travel yapan var mı ?

Gözlemleri nelerdir, faydalı mı ? Dili geliştirir mi ? Kafasında olan gittiğine pişman olur mu ?

Gidipte hiç bir şey öğrenmeden, tecrübe edinmeden gelen olur mu ?

Ya daha doğrusu, giden müridler deneyimlerini, gözlemlerini yazarsa çok güzel olur..

Work&Travel bir çok kişinin kafasını kurcalıyor, burdaki samimi ortamda cevaplanan sorular bir çok müride(banada) yol göstermiş olur..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Yukarı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

work and travel yapıp

tavuk temizlemiş 3 tane, 

cankurtaranlık yapmış 1 tane, 

itfayede çalışmış 2 tane tanıdığım var. Sadece cankurtaran yaptığından memnun. Gerisi için berbat bir deneyimmiş. 

Interrail yapmış biri olarak söyleyebilirim ki, interrail yapabiliyorsan sakın başka birşey düşünme..

http://yigitdemirag.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

interrail nedir hocam? deneyimini paylaşır mısın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    by_kamu bunu yazdı

interrail nedir hocam? deneyimini paylaşır mısın

avrupayı hızlıca dolasıyosun kısaca.. arada duraklar var tabi. eksiden falan bak hocam detaylı bilgi var

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

bende istiyordum bi ara.. bilen şey eden yazarsa iyi olur.. aslında birisi vardı bayan müritlerden bu işi bilen ..

eski bir konuda mesajlarda geçmişti sanki.. ama o greencard mıydı neydi sanırım tam hatırlamıyorum.. bi arat hocam sende green card ile de olabilir başlık..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Ben gıttım geldım 

Deneyimimi yazayım bari dil olarak pek fazla gelısmez ama muthıs bı pratık kazanıosunuz bu ortamınızlada dogru orantılı.Gidin herks gıtsın mutlaka gıdın ve gerı donmeyın orda kacak yasayan arkadaslarım var beraber gıdıpte gerı gelmeyen bambaska bır ulke neyse programdan bahsedeyım.Sececegın sırketı cok cok cok ıyı arastır ben cok çile cektım bı cok arkadasımda buna dahıl 300 400 dolar daha fazla verın daha ıyı sırkete gıdın bu ısı tr de en ıyı united towers yapıor onunla gıdın.burda dile bıraz calısıp öyle gıdın yanınızda sözluk falan mutlaka goturun dil bilmeden oraya gıtmek korkunc bısey cekıngen olmycksın herseyı sorcaksın anlamadgnda bunlar benı mal zanneder dusunup sormamazlık etmeyın sızı zekı zannetse ne olurkı ? bıdaha gormeyecegnz ınsanlar cok yardımcılar zaten soru sormak ıcın excuse me derken bıle sızın yabancı oldgnuzu anlıyor ona gore anlatıyorlar yuzlerce kısıyle konusup yol yordam sormusumdur bırtane olumsuz bıseyle karsılasmadım ama zencılerden uzak durun ırkcılık yapmıorum ama cogu hakedıo aralarında cok ıyı olanlarda var fakat genelı ıyı deıl durum bu .Baska aklıma bısey gelmedı merak ettıgın nedır

Bosluk tarafından 17/Eki/12 00:27 tarihinde düzenlenmiştir

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çizik

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

yardımcı olurum pm atarsan

xdabbex tarafından 17/Eki/12 04:04 tarihinde düzenlenmiştir

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

para kazanmak için gitme kesinlikle. bu amaçla gidip para kazanabilen çok az var. yok illa para kazanmak için gidicem diyosan ya güzel eğlenceli ve insanlarla iletişimde olacağın bi işe gir ya hiç gitme.

bu dediklerimi harfiyen dikkate almadan giden yarra yer beyler.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

takipdeyim.lütfen konuyu pm taşımayın.

Toplam Hit: 1435 Toplam Mesaj: 15