folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder World Of Warcraft:Cataclysm

World Of Warcraft:Cataclysm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

Merhabalar;

World Of Warcraft oynuyorum. Burning Legion'da. Eski oyuncuyum ama bir arkadaşım karekterimi altın kastırmak için bot'a koymaya kalkışınca Banlandı.:) Can sağlığı. Aradan geçen 3-4 ay sonra wow isteği dayanılmaz bir hal alınca yeniden başladım.:) Herkesi beklerim. Char. adım PADRONE. 

Gelelim asıl konuya kutusuyla birlikte wow:cataclysm almak istiyorum.Fiyat olarak önerebileceğiniz yer var mıdır?

Diğer bir konuda wow hakkında açılan diğer konuları inceledim ancak sanırım çok oynayan yok. konular dağınık. Genel bir World of Warcraft konusu açılabilirmi? Açalımmı. ve oyanyan olursa Burnin Legion'da Tahribat clan'ı kurarım parası benden:)

Saygılarımla

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

kutulusuna fazladan para verme bence, cd key al yeterli. ben de cataclysm gelene kadar oynardım fakat cataclysm'de oyunu batırdıklarını düşünüyorum. 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

hafiz sadece key al netten, hepsiburada, gittigidiyor hatta sahibinden hic fark etmez oyunu download et ugrasma bir seyle. bunlar komisyoncu 3-5 dolar daha az odemek isterim komisyoncuya para vermemek icin diyorsan ecnebiler key satiyorlar cc ile onlardan alirsin.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

www.wow-pazar.com var bi mürid önermişti zamanında banada 4lü paket var 110 lira.

ama wow 7. yılına girdi ben d&r da ilk cd ve burning crusade 20 liraydı, eğer yolun düşerse d&r a veya satılan yerlere kontrol et cidden ucuzladı cdleri yani insanın alıp başlayası geliyo ama dersler sevgili felan yemiyo :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

İsteyenlere keyini 29,90 TL olarak sanalpazarda açabilirim.Sınırsız stok, herkese yetecek kadar var :)

Ayrıca istediğiniz her türlü oyun, anti-virüs, office ürünleri orijinal keylerini uygun fiyatlarla temin edebilirim.

Teslimatlar sanalpazar.com üzerinden yapabilim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Wow-Account-Ve-Steam-Account-153531/  hala satılmadı isteyen olursa hazır konusu varken(= 

wow 50tl demişiz en son hatta(=

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

kutulusuna fazladan para verme bence, cd key al yeterli. ben de cataclysm gelene kadar oynardım fakat cataclysm'de oyunu batırdıklarını düşünüyorum. 

Başlangıçda çok zordu ama patch ile topladılar wow wow'dur.:)

-----------------

www.wow-pazar.com var bi mürid önermişti zamanında banada 4lü paket var 110 lira.

ama wow 7. yılına girdi ben d&r da ilk cd ve burning crusade 20 liraydı, eğer yolun düşerse d&r a veya satılan yerlere kontrol et cidden ucuzladı cdleri yani insanın alıp başlayası geliyo ama dersler sevgili felan yemiyo :D

Hocam zaten 3 paket var birde ilirsin char ile bağltı oluyor:D ufak tefek devasa mage:D hastayım adamıma:D

Banlamadan sonra zaten DR denaldım 50 tl ye ilk 3 paket:D

----------------------------

Hali hazırda oynayan yokmu?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Diablo başlıyor..

Bence bekleyip diabloya başlasan daha iyi.

Benimde dunemaulda 85 warlock ve 85 rogue karakterim var.

Can sıkıntısına sadece pvp yapmak için oynuyorum.

Birde stromscale'de 85 rogue var.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

Sen beni Burning Legion'a transfer parasını ver guildin parasını ben veririm. 

85 Dwarf Paladin Tank Firelands deneyimim var. Aggro'nun kralını çekerim.. :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

ulquiorra ile dunemaul da horde oynuyoruz. key al sadece pakete felan para verme boşuna www.erkom.com biz burdan alıyoruz genelde wowpazar dan 3 5 lira daha ucuz oluyor

Toplam Hit: 1883 Toplam Mesaj: 15