Wow Thunder Bluff
-
arkadaşlar wow'da level 12 night elf druid ' im var ayı formuna dönüşebilmem için thunder bluff a gitmm gerekiyor muş fakat thunder bluffa gidene kadar çok kere öldüm level yetmiyor anlayacağnz thunder bluffa gitmem için kısa bir yol bilen fikir verebilir mi ?
-
Binek ile gidiliyor diye biliyorum.
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Binek ile gidiliyor diye biliyorum.
-----------------------------muhtemelen :D
ama ben şu an moon glade teyim burdan geçiyor mu o binek :D şaka bi yana koca eastern kingdom kıtasının etrafını yüzerek gitmeye çalıştım bana mısın demiyor nereden binebilirim şu an ki konumum itibariyle kalimdor>moonglade te bulunuyorum..?
-
Hiç nightelf oynamadım.. Ama ben sana şöyle anlatayım. Bir yerden atlıyorsun.. O ağacın üstüne düşüyorsun. O ağaçta ölüyorsun. Wisp formunda tekrar zıplayarak cesedini buluyorsun. Dirilip yine en aşağı atlıyorsun. En aşağı atladıktan sonra ölüp tekrar wisp olarak gelip cesedini kaldırıp gemiye binebilirsin. :)
-
hocam çok karışık hangi ağaç bi sürü ağaç var oyunda sürünmeye devam diyosun yani :)
-
moonglade hem ally hem horde icin flypoint war bunu sadece druidler kullanabiliyor Silva Fil'naveth senin flight masterinin adi shrine of remulos un tam karşısındaki tepede duruyor görüceksin hordeyi direk thunder bluff aa ucuruyor ordaki kuşcu senide muhtemelen dakshore göndericektir ordan gemi ile Wetlands aa gidebilirsin Wetlands dan tekrar gemi ile Dustwallow Marsh aa gelip ordan Barens ee gecebilirsin kolay gelsin hehe
-
slicer bunu yazdı:
-----------------------------moonglade hem ally hem horde icin flypoint war bunu sadece druidler kullanabiliyor Silva Fil'naveth senin flight masterinin adi shrine of remulos un tam karşısındaki tepede duruyor görüceksin hordeyi direk thunder bluff aa ucuruyor ordaki kuşcu senide muhtemelen dakshore göndericektir ordan gemi ile Wetlands aa gidebilirsin Wetlands dan tekrar gemi ile Dustwallow Marsh aa gelip ordan Barens ee gecebilirsin kolay gelsin hehe
-----------------------------dostum direk thunder bluffa uçuyor diyosun dakshore wetland dustwallow mars barens sıralamışsın direk anlayışına hayran kaldım :D
peki barensten sonra yayan mı gitcem ?? eyv. bu arada ;)
-
Dostum night elf lerin ayı olması için thunder bluffa falan gelmesi gerekmio bilgi yalnış o levelde zaten o kadar yolu gelmen yardımsız imkansız kaldıki thunder dediğin yer hordelerin arka bahçesidir wowhead den questi iiçe bi inçele bençe.
-
abi orda anlatmak istediğim olay basit horde yi Thunder Bluff a ucuruyor senide muhtemelen ucurcagi yeri yazdim 2 seceneğin war ya benim dediğim sekil yapicaksin yada ally flight masteri nereye ucurursa seni baslicaksin yürümeye dü$e kalka gidiceksin benim anlattiğim tarz biraz burda karmasik gibi gözüküyor ama en kisa yol bu gemiyle sağ dan sola gitmek we sadece dustwallow marsh da yürürken ölmek öbür türlü cok ölüceksin we cok zaman kaybediceksin secim senin :S horde oynuyorum ally oynasam söylerdim tam olarak ne yapman gerektiğini yada $unu yapabilirsin ölüceksin gidip barens deki mezarliktan kalkicaksin secim senin baska yolun cok :)
-
venom88 bunu yazdı:
-----------------------------
Dostum night elf lerin ayı olması için thunder bluffa falan gelmesi gerekmio bilgi yalnış o levelde zaten o kadar yolu gelmen yardımsız imkansız kaldıki thunder dediğin yer hordelerin arka bahçesidir wowhead den questi iiçe bi inçele bençe.
-----------------------------ya bencede mantıklı olan o aslında gittiğim yerde bi vuruşta indiriyorlar o levella tahribatta hiç night elf oynayan yok heralde :D neyse artık ayucuk olmayız bizde
-
arkadaşım senin bilgin yanlış thunderbluff horde mekanıdır 12 lvl hatta 30 lvl olsan zor gidersin oralara indirirler direkt.Senin baktığın taurenlerin ayı formu icindir night elf hiç oynamadım ama kendi ana şehrinde druid trainerde falan olması lazım ;)