Wp'de Bu Tarz Bir Eklenti Olabilir Mi
-
günaydın müridler
şimdi wp'de şöyle bi eklenti arıyorum wp'nin bildiğiniz gibi zamanlama olayı var tarih filan belirtiyorsun ve o saat tarihte konu açılıyor
ben bunu bi eklenti ile yapmak istiyorum var mı duydunuz mu daha önce böyle bi eklenti ? misal ben 10 tane konu açacam
eklentide zaman aralıgını belirleyecem o da örneğin saat başı 1 konuyu yayınlayacak ?
bilen duyan varsa yardımcı olursa süper olur
-
Kreyzi bunu yazdı
günaydın müridler
şimdi wp'de şöyle bi eklenti arıyorum wp'nin bildiğiniz gibi zamanlama olayı var tarih filan belirtiyorsun ve o saat tarihte konu açılıyor
ben bunu bi eklenti ile yapmak istiyorum var mı duydunuz mu daha önce böyle bi eklenti ? misal ben 10 tane konu açacam
eklentide zaman aralıgını belirleyecem o da örneğin saat başı 1 konuyu yayınlayacak ?
bilen duyan varsa yardımcı olursa süper olur
php bilmiyorum ama, php ile bunu yaptırabilirsin cron jobs kullanarak.
edit : konuları eklersin, db de bi table oluşturursun, cron jobs ile eklenme zamanını kontrol edip yazılar alanına taşırsın.
EnableTurk tarafından 06/Kas/12 09:30 tarihinde düzenlenmiştir -
up.
varmıdır böyle bişi ? bazen net olmuyor giremeidğimiz oluyor.
ayarlarız 2-3günde 3-4 yazı yayınlar _?
tişikirlir
-
http://stackoverflow.com/questions/4421020/use-php-to-create-edit-and-delete-crontab-jobs cron job anlatmış adamlar bi incele
-
Eklentisiz haliyle bunu ayarlaman arasinda 1 dakika var hocam, eklentisiz halinde yayinlanacagi zamani elle seciyorsun yani su saat su dakikada yayinlansin diye, senin dedigindeyse 60 dakikada bir yayinlasin :))
-
noname bunu yazdı
Eklentisiz haliyle bunu ayarlaman arasinda 1 dakika var hocam, eklentisiz halinde yayinlanacagi zamani elle seciyorsun yani su saat su dakikada yayinlansin diye, senin dedigindeyse 60 dakikada bir yayinlasin :))
reiz konuları direk bottan çekiyorum örneğin giriyorum günlük yeni çıkan dizileri seçiyorum
eklenti ile olursa 1dk içinde bütün yeniliklere ekle derim akşama kadar o ayarlar
yoksa tek tek konulara girmem lazım belirlemem lazım tekrar bottan yayınla demem lazımws.
@ucenmi
linki inceliyim eyw. hocam
-
bak bu güzelmiş bunu ekleyelim senin scripte (:
-
sLeymN bunu yazdı
bak bu güzelmiş bunu ekleyelim senin scripte (:
ilerleme var mı :F
-
panpa ana sayfanızı tasarlayın dedi hoca bu cuma teslim edecem (: şu an için veritabanı üzerinde uğraşıyorum :F ne yapacam ne edecem falan
-
scribefire kullan. wp-eklentisi değil chrome eklentisi. WP dahil tüm bloglarına gönderi yapabilirsin, programlayıp otomatikte yaptırabilirsin.
-
sLeymN bunu yazdı
panpa ana sayfanızı tasarlayın dedi hoca bu cuma teslim edecem (: şu an için veritabanı üzerinde uğraşıyorum :F ne yapacam ne edecem falan
tamam kanka devam :F en son bi script verecem onu entegre etmen lazım daha doğrusu bot :F