Www.Dhgate.Com
-
http://www.dhgate.com/ baktım site hoşuma gitti :)
sizde bir bakın isterseniz
ucuz ucuz :)=
-
Wholesale - FREE SHIPPING + New DataTraveler 64GB Flash memory USB 2.0
Wholesale Price:
- USD 14.17 ~ 28.50 / Piece
-
Free shipping Calculate shipping costs
New 7" TFT LCD CAR IN DASH CD DVD ANALOG TV AV MONITOR 27W
7" TFT LCD CAR IN DASH CD DVD ANALOG TV AV MONITOR 27W
- Effective Until 2009-08-20
- Wholesaler: digi_world2
-
güvenilir mi:W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
güvenilir mi:W
-----------------------------sen al bakalım güvenilirse bende alırım :)=
adsensede reklamını gördümde
-
çin malı tlfonları sağlammı 1 haftada elimizde kalmasın garantisi varmı görmedim
-
Antikilller bunu yazdı:
çin malı tlfonları sağlammı 1 haftada elimizde kalmasın garantisi varmı görmedim
-----------------------------hoca ne garantisinden bahsediyon sen :) tövbe tövbe
-
dealextreme den başkasını tanımam bu tür sitelerde ama onda da sırf çin malı var a.q. öle kingston falan yok :D
-
edit : 64 gb miş lan :|
-
torpedo_XL bunu yazdı:
dealextreme den başkasını tanımam bu tür sitelerde ama onda da sırf çin malı var a.q. öle kingston falan yok :D
alış veriş yaptın mı sen. eğer yaptıysan ve mallarında bi sorun çıkmıyosa haber verde hocam sipariş vericem bi kaç bişey. -
valla çalışan bi site yok mu çin min fark etmez ucuz olsun da :D olmadı aramızda para toplayalım tbt nin servere bi ram alalım bakalım geliyo mu gerçekten :P
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------hoca ne garantisinden bahsediyon sen :) tövbe tövbe
-----------------------------hocam niye garantili olanları var senin dünyadan haberin yok uçmuşun sen