Www.Domuzgrip.Net Görüş,Öneri,Yorum.
-
s.a
Stephard arkadaşımızla yaptığımız üzerinde emeğimizin geçtiği site hakkında görüş yorum ve düşünceleriniz nelerdir ...
Ayrıca net bağladım artık hep burdayım inş:D
hazır gitmişken oralarda reklamlar var onlarada bi tık atarsınız:D:D
-
2 ay ömrü var sitenin 1 ayda google da kendine yer edinse 1 ay iş görür
-
valla hiç öyle sanmıyorum. Sürekli büyüyen ve herkesin ilgisini çeken bir konu.. Sürekliliği az olabilir doğru ama @jhonD dediğin kadar kısa sürede olmaz. min. 4-5 ay diyorum.
-
domuz grip ne ya türkçeyi katletmeyin "domuz gribi" dir :)
-
diğer domainler doluydu en adam akıllısı bu idi bunu aldık! :D
-
Uzun soluklu bi proje olmaz gibi.
-
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------
valla hiç öyle sanmıyorum. Sürekli büyüyen ve herkesin ilgisini çeken bir konu.. Sürekliliği az olabilir doğru ama @jhonD dediğin kadar kısa sürede olmaz. min. 4-5 ay diyorum.
-----------------------------aldığınız domain ve sitenin içeriği türkçe,türkiyede domuz gribi şubatın başında biticek deniliyo max 2,5 ay fazla değil :)
-
JohnD bunu yazdı:
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------aldığınız domain ve sitenin içeriği türkçe,türkiyede domuz gribi şubatın başında biticek deniliyo max 2,5 ay fazla değil :)
-----------------------------$ubatin basinda bitmez..
-
schizophrenictr bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------$ubatin basinda bitmez..
----------------------------hoca uzmanlar ööle diyo ben değil
-
domuzgrip.com iyi olmamış mesela biri duyacak direkt www.domuzgribi.com diye aratcak diğer adamın siteye gidecek daha farklı akılda kalıcı bi domain bulsaydınız keşke
-
6 ay önce açsaydın siteyi iyi iş görürdü, biraz geç kalınmış bir proje gibi geldi bana :W