Www.Duman-Fan.Com
-
Dumanlanmanın tam zamanı diyen arkadaşlarımın buluşma platformu duman fanlarını bekliyoruz şimdiden teşekkürler ..
-
öööyyyyykkk en illet olduğum adamlar çekip çekip bnii yaahh keeennndüünniüüü yaaahhh diolar
-
Hayırlı olsun kardeşim.
Ben zamanında "duman-fan.com adlı bir site açacağım,bana yardım edecek arkadaşlar var mı?" dediğini hatırlıyorum ama açıkçası bu iş yatar diye tahmin ediyordum .başarmışsınız helal olsun...
la amele duman grubu'na laf etme sevenleri gocunur bak sana tuğla taşıttırırlar: )))
-
duman kral dır bitanedir harikadır adamların tarzı çok farklı özgün müzik deil hiphop deil rock desen deil galiba ama süper sölüolar..
-
yok hacım boş bu duman muman hayırlı olsun arkadaşıma :D:D
-
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum :))
-
nickimyok bunu yazdı:
duman kral dır bitanedir harikadır adamların tarzı çok farklı özgün müzik deil hiphop deil rock desen deil galiba ama süper sölüolar..
adamlar arabesk rock yapıo adamım! -
Türkiye'nin en iyi rock grubu.Konserleri deli geçiyor.Kaan'ın sesi,yorumu on numara.Bestelerine diyecek laf yok muhteşem.Ve hepsi acaip sıcakkanlı.. Mesela konserden sonra gelip Batuhan'ın bana sarılacağı hiç aklıma gelmezdi

Onun dışında çekip çekmemeleri konusuna gelince kimseyi ilgilendirmez..Önemli olan işlerini en iyi şekilde yapıyo olmaları!!!
Halimiz DuMaN AmAn :))
-
kız merve sen tahribatadamı takılıon korkulur senden :)
-
duman iidir hoştur ama fanatiği değilimdir tek tük dinlediim türkçe grup yada yarkıcılar die biliriz
-
amele +999999999999