folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Www.Ezikege.Edu.Tr

Www.Ezikege.Edu.Tr

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Ne biçim bi übniversite bu yha geldiğime pişman oldum desem yalan olurda yinede kötü .. Çevre düzenlemesi , yabancı diller bölümünün ezikliği ne devamsızlık öğrenebilioruz ne de notlarımızı ne öğrenci işleri söylüo ne de hocalar (gerçi hocadan hocaya değişio ama) , şimdide yıl sonu notumu öğrenicem siteye girmio :S Kyk 'nın ezikliği gibi aynı sinir oldum valla yha ..

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hocam ege ye okumaya mı gidilir yau :) çık dışarı sahile doğru yürü cıvıl cıvıldır şimdi orası :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Karı + kız 10 numara okul yaramaz girişi bile kötü okulda yani üniversitede çöp toplayan çocuklar var 50 ayrı girişi var isteyen elini kolunu sallaya sallaya girio yha :S Hacettepe ye gittim varya adamlar harbi üni yapmışlar .. 9Eylül 'de öle uzak yeri kötü ama girişte muazzam bi arama tarama var ..

PS = Resimde ekledim işte girişi böle okulun resme bak amk !!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    hocam o sadece egeye özel değilki yurdumuzn bırcok unıvrsıtesınde oyle... sen gel birde selcuk u gor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    bilip bilmeden ege üni.yi + izmiri kötülemeyelim lütfen..tbt izmirliler çarpabilir dikkat edelim :)

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    egeyi kazanmak istiyorum bu sene olmaz ama seneye olur sanırım.ablam da orada okuyor.dediğinle alakası olduğunu düşünmüyorum.ben çok severim bornovayı falan.sen okulun bölümü olarak diyorsun gerçi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    hajı sen bi de bizim tıp fakültesinin yerine bak belki görmüşündür.full otopark.sağa bakıyosun araba sola bakıyosun hasta:P   içim karardı bea...önerim bizim fakültenin hazırlık ve edebiyatın oraya taşınmasıdır...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

@Ody

Öyle öyle okul zor biter sen gelsen sanırım bendede öle olucak bu arada hala öğrenemiorum ha notumu!!

@Emotion

''Dostum ben nie okadarda kötü deil'' dedim Izmir 'in güzelliğinden dolayı ama bunu İzmirlilerde bilir Ege Üni. İzmir'e yakışmadığını bnm sorunum Üni. ile yoksa İzmir medeni güzel ve yaşanılıcak şehir . Bnm görüşüm Türkiye 'de yaşanılıcak 2 yer vardır biri Antalya , dieri İzmir 'dir .

PS = @antioksidan

Tekrarlıyorum bnm sorunum üni ile yoksa kordon , bornova , ıvır zıvır çok ama çok güzel üni. iyi olmadığını söylüorum ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    bulmuşta bunuyo :| onu bulamayanlarda var :'(

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------
    bulmuşta bunuyo :| onu bulamayanlarda var :'(
    -----------------------------
    Haklısın geçen sene olsa bende öle derdim insanoğlu işde hep daha çok ister .. :D Geçen sene son 8 gün içinde 186 almaya başlarken seviniyordum . Sınavda ise 213 puan aldım herşey sınavda belli oluyor . Benim ilkokuldaki okul servisimin sahibi Hüsam Amca ''senden hiç beklemezdim helal olsun'' dedi . Ailem bile gurur duydu sikindirik bi sınavdan başarılı olunca kendimi adam yerine koydum ama gerçekten üni. büyük ama çok büyük kültür demekmiş ... 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

4ever dau 4ever kıbrıs :DDD

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 3692 Toplam Mesaj: 36