Www.Ezikege.Edu.Tr
-
Ne biçim bi übniversite bu yha geldiğime pişman oldum desem yalan olurda yinede kötü .. Çevre düzenlemesi , yabancı diller bölümünün ezikliği ne devamsızlık öğrenebilioruz ne de notlarımızı ne öğrenci işleri söylüo ne de hocalar (gerçi hocadan hocaya değişio ama) , şimdide yıl sonu notumu öğrenicem siteye girmio :S Kyk 'nın ezikliği gibi aynı sinir oldum valla yha ..
-
hocam ege ye okumaya mı gidilir yau :) çık dışarı sahile doğru yürü cıvıl cıvıldır şimdi orası :|
-

Karı + kız 10 numara okul yaramaz girişi bile kötü okulda yani üniversitede çöp toplayan çocuklar var 50 ayrı girişi var isteyen elini kolunu sallaya sallaya girio yha :S Hacettepe ye gittim varya adamlar harbi üni yapmışlar .. 9Eylül 'de öle uzak yeri kötü ama girişte muazzam bi arama tarama var ..
PS = Resimde ekledim işte girişi böle okulun resme bak amk !!
-
hocam o sadece egeye özel değilki yurdumuzn bırcok unıvrsıtesınde oyle... sen gel birde selcuk u gor...
-
bilip bilmeden ege üni.yi + izmiri kötülemeyelim lütfen..tbt izmirliler çarpabilir dikkat edelim :)
-
egeyi kazanmak istiyorum bu sene olmaz ama seneye olur sanırım.ablam da orada okuyor.dediğinle alakası olduğunu düşünmüyorum.ben çok severim bornovayı falan.sen okulun bölümü olarak diyorsun gerçi
-
hajı sen bi de bizim tıp fakültesinin yerine bak belki görmüşündür.full otopark.sağa bakıyosun araba sola bakıyosun hasta:P içim karardı bea...önerim bizim fakültenin hazırlık ve edebiyatın oraya taşınmasıdır...
-
@Ody
Öyle öyle okul zor biter sen gelsen sanırım bendede öle olucak bu arada hala öğrenemiorum ha notumu!!
@Emotion
''Dostum ben nie okadarda kötü deil'' dedim Izmir 'in güzelliğinden dolayı ama bunu İzmirlilerde bilir Ege Üni. İzmir'e yakışmadığını bnm sorunum Üni. ile yoksa İzmir medeni güzel ve yaşanılıcak şehir . Bnm görüşüm Türkiye 'de yaşanılıcak 2 yer vardır biri Antalya , dieri İzmir 'dir .
PS = @antioksidan
Tekrarlıyorum bnm sorunum üni ile yoksa kordon , bornova , ıvır zıvır çok ama çok güzel üni. iyi olmadığını söylüorum ;)
-
bulmuşta bunuyo :| onu bulamayanlarda var :'(
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
bulmuşta bunuyo :| onu bulamayanlarda var :'(
-----------------------------
Haklısın geçen sene olsa bende öle derdim insanoğlu işde hep daha çok ister .. :D Geçen sene son 8 gün içinde 186 almaya başlarken seviniyordum . Sınavda ise 213 puan aldım herşey sınavda belli oluyor . Benim ilkokuldaki okul servisimin sahibi Hüsam Amca ''senden hiç beklemezdim helal olsun'' dedi . Ailem bile gurur duydu sikindirik bi sınavdan başarılı olunca kendimi adam yerine koydum ama gerçekten üni. büyük ama çok büyük kültür demekmiş ... -
4ever dau 4ever kıbrıs :DDD