folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Www.Facebook.Com.Tr

Www.Facebook.Com.Tr

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

başarılı bir lamerlik örneği.

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    iyiymiş facebooka kıl oluyorum yapan arkadaşıda tebrik ediyorum benim adresime girmekle eline ne geçecek merak ediyorum

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeseLiTurq
    NeseLiTurq's avatar
    Erkek
    fake olabileceğini sanmıyorm.

İyi bilirdik derler elbet ardımdan, bundan büyük bi yalan yok !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cık cık cık cık cık cık

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

NeseLiTurq bunu yazdı:
    -----------------------------
    fake olabileceğini sanmıyorm.

k adı şifreyi sallamasyon doldur giriş yap de.. fake olup olmadıgını anlarsın zaten.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Adam iyi almış ".com.tr " yi  gerçi avukatmış naaptıysa :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    hocalar bana saçmalıyonuz gibi geliyo ilk mesajıma bakın bakalım adamın adresi avutkatlık bürosu var hatta resmi bile var hesabı çalınan varsa adam gibi şikayet ederiz olur biter yanlışsam yanlışsın değin odtü domaini hala nufus kağıdına göre veriyo nasıl böyle bi adresten lamerlik yapıcak konuyu okumuyonuz mu napıyonuz anlamıyorm.. :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxlltbt
    xxlltbt's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    hocalar bana saçmalıyonuz gibi geliyo ilk mesajıma bakın bakalım adamın adresi avutkatlık bürosu var hatta resmi bile var hesabı çalınan varsa adam gibi şikayet ederiz olur biter yanlışsam yanlışsın değin odtü domaini hala nufus kağıdına göre veriyo nasıl böyle bi adresten lamerlik yapıcak konuyu okumuyonuz mu napıyonuz anlamıyorm.. :|

ok haklı olabilirsin fakat o avukatın belki haberi bile yoktur ayrıca siteye girip kullanıcı adını ve şifreni yazdığında siteye niye girmiyor peki ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

cavit bunu yazdı:

ok haklı olabilirsin fakat o avukatın belki haberi bile yoktur ayrıca siteye girip kullanıcı adını ve şifreni yazdığında siteye niye girmiyor peki ?

hocam avukata mail atmayı denediz mi bak orda tel noları var için rahat edicekse ara adamları savunduğumdan değil yani.. aç dandik bi hesap feyboktan dene çalınıyo mu çalınmıyo mu onu demek istiyorum.. bağlantılar hep com.tr/.... gibi bi yere gidiyo.. yani karşı taraftan cevap geliyo belki betadır.. savunduğun şeydeki tek doğruluk payı bu şu anda hesabı çalınan yoksa sorun yok demektir.. anlatabildm sanırım.. mail yöntemini deneyin bakalım onay veren biri olucak mı.. 

uzun bi aradan sonra manisaya gidiyorum :D yolculuk olmasa ben şimdiye bakmıştım hadi size kolay gelsin..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdinc7534
    erdinc7534's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:

cavit bunu yazdı:

hocam avukata mail atmayı denediz mi bak orda tel noları var için rahat edicekse ara adamları savunduğumdan değil yani.. aç dandik bi hesap feyboktan dene çalınıyo mu çalınmıyo mu onu demek istiyorum.. bağlantılar hep com.tr/.... gibi bi yere gidiyo.. yani karşı taraftan cevap geliyo belki betadır.. savunduğun şeydeki tek doğruluk payı bu şu anda hesabı çalınan yoksa sorun yok demektir.. anlatabildm sanırım.. mail yöntemini deneyin bakalım onay veren biri olucak mı.. 

uzun bi aradan sonra manisaya gidiyorum :D yolculuk olmasa ben şimdiye bakmıştım hadi size kolay gelsin..

hacı madem öyle şimdi şu 2 adrese bi girip bak:

https://www.facebook.com

https://www.facebook.com.tr

hangisinde sorunsuz çalışıyo?? :)  eğer ki zaten facebook TR için domain alsaydı bunu kendisinden önce PC-Teknoloji dergileri ve siteleri duyururdu :)  yani bu da bi çakma facebook işte hesabından sıkılanlar giriş yapabilir :D

Toplam Hit: 6664 Toplam Mesaj: 23