Www.İsminiunuttum.Com Açıldı!
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------hocam gazete ve dergi reklamı düşünüyoruz ilerde. tabiki böylesine büyük bir reklamı vermeden önce çok iyi düzenleme yapmalıyız
Sosyal medya bağlantıları kolay iş. boş bir vaktimde eklerim hemen.
-----------------------------sosyal medyadan kastım bağlantılardan öte bir şeydi , aplikasyonlar , küçük tanıtım kampanyaları vs. kastetmiştim .. belki erken bir öneri oldu ama aklında bulunsun en azından.Bu tür sitelerin yayılma süreci bunlarla mümkün diyebilirim..
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam gazete ve dergi reklamı düşünüyoruz ilerde. tabiki böylesine büyük bir reklamı vermeden önce çok iyi düzenleme yapmalıyız
Sosyal medya bağlantıları kolay iş. boş bir vaktimde eklerim hemen.
-----------------------------sosyal medyadan kastım bağlantılardan öte bir şeydi , aplikasyonlar , küçük tanıtım kampanyaları vs. kastetmiştim .. belki erken bir öneri oldu ama aklında bulunsun en azından.Bu tür sitelerin yayılma süreci bunlarla mümkün diyebilirim..
-----------------------------hmm anladım hocam.
her türlü öneriye açığız hocam.
güzel bir öneri ama zamanla tabi
-
iletisim bolumunde formun altındakı "yolla" butonunun goruntusunde sıkıntı var hocam.Başarılar
-
tutarsa cok guzel olur :)
-
hayırlı olsun...
fakat ben neden tahribatta yada takıldığım forumda sormayayım da senin sitende sorayım?
yani bir ayrıcalığı olmalı diye düşünüyorum mesela film kelimesi geçtiğinde o filme ait oyuncular yada afişi ne bilim o şekil birşeyler olmalı ki ayrıcalıklı olmalı ki tutsun diye düşünüyorum ama inşallah tutar tekrar hayırlı uğurlu olsun....
-
eğer sürekli kontrol altındaysa bu tip siteler login istemediğinde daha çok tutuyor gibi geliyor bana.
-
Arkadaşlar çoğumuz bir filmin, oyunun, arabanın, markanın, şarkının ismini unutmuşuzdur.
www.isminiunuttum.com aktif olarak hizmet başladı.
Herkes aradığını buraya sorarsa, siteye takılan kişi,ler de orada cevaplarsa çok daha düzenli olur diye düşünüyorum.
Üstelik en iyi cevap verenler ve en çok puanı olanlara da yakında süpriz hediyeler verilecek.
-----------------------------hocam kullanıcı adımı unuttum şifremi söylesem yardımcı olurlarmı? :D:D
-
Değişik tarz, başarılar
-
DrKeworks bunu yazdı:
Arkadaşlar çoğumuz bir filmin, oyunun, arabanın, markanın, şarkının ismini unutmuşuzdur.
www.isminiunuttum.com aktif olarak hizmet başladı.
Herkes aradığını buraya sorarsa, siteye takılan kişi,ler de orada cevaplarsa çok daha düzenli olur diye düşünüyorum.
Üstelik en iyi cevap verenler ve en çok puanı olanlara da yakında süpriz hediyeler verilecek.
-----------------------------hocam kullanıcı adımı unuttum şifremi söylesem yardımcı olurlarmı? :D:D
-----------------------------ahahaha :d
-
arkadaşlar sitedeki online kullanıcı sayısı zamanla artacak ve yardım cı olacaklar.
bu yüzden başka sitelere sorma-k yerine isminiunuttum.com a sormak daha yararlı olacak.
neden online kişi çok olacak anlatayım;
her yorum 1 puan
her soru 20 puan
en iyi cevap seçilir ve soru kapatılırsa 6 puan lacak kullanıcılar.
bu puanlar ilereide süpriz hediyelere dönüşecek