Www.Miniinthebox.Com
-
Bilen, duyan, gören, alışveriş yapan?
Güvenilirlik konusunda fikri olan?
Fiyatlar epey bi iyi. Alibabayla kapışır hani..
-
hocam güvenirliğini bilemem ama adamlar bilmem kaç dilde yayın yapıyor. Yukarıda çince ve japonca bile dil desteği var sitenin. Bize ulaşın kısmında yabancı bir kaynağa yönlendiriyor. Ama aldığın ürünler yurt dışından gönderiliyor sa (ki büyük ihtimal öyle çünkü dolar bazında satılıyor herşey) gümrükten geçmez çok çok sakat.
-
DrKeworks bunu yazdı
hocam güvenirliğini bilemem ama adamlar bilmem kaç dilde yayın yapıyor. Yukarıda çince ve japonca bile dil desteği var sitenin. Bize ulaşın kısmında yabancı bir kaynağa yönlendiriyor. Ama aldığın ürünler yurt dışından gönderiliyor sa (ki büyük ihtimal öyle çünkü dolar bazında satılıyor herşey) gümrükten geçmez çok çok sakat.
Burada senden başka ses çıkmayınca sağa sola bi bakınayım dedim, donanımhaber ve ekşisözlük yorumları yeteri kadar olumlu çıktı bence. Denemeye değer. Şöyle 2 dolarlık falan bi sipariş geçip denemek gerek güzel ürünler var sitede.
-
kazasker1 bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Burada senden başka ses çıkmayınca sağa sola bi bakınayım dedim, donanımhaber ve ekşisözlük yorumları yeteri kadar olumlu çıktı bence. Denemeye değer. Şöyle 2 dolarlık falan bi sipariş geçip denemek gerek güzel ürünler var sitede.
evet hocam ürünler gerçekten bayağı ucuz. PayPal hesabın varsa paypal ile ödeme yapmanı tavsiye ederim. Ne olur ne olmaz yinede kredi kartını kullanma mümkünse
-
DrKeworks bunu yazdıkazasker1 bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
evet hocam ürünler gerçekten bayağı ucuz. PayPal hesabın varsa paypal ile ödeme yapmanı tavsiye ederim. Ne olur ne olmaz yinede kredi kartını kullanma mümkünse
Yahu bu çağda paypal hesabı olmayan bi tek ben varım heralde :)
Bu öneriyi diğer sitelerde de yapmışlar güvenlik için. Haklısın bi hesap oluşturmak gerek.
-
-
arkadaşlar sipariş veren varmı
-
Ben :)))
Ödeme aynı gün onaylandı. 17 Mayısta sipariş verdim, 28 Mayısta kargoya verildiği yazıldı. Tabii beleş kargo :)
Kargo 3 haftaya falan geliyormuş.
Sonucu yazarım...
-
kazasker1 bunu yazdı
Ben :)))
Ödeme aynı gün onaylandı. 17 Mayısta sipariş verdim, 28 Mayısta kargoya verildiği yazıldı. Tabii beleş kargo :)
Kargo 3 haftaya falan geliyormuş.
Sonucu yazarım...
tamam hoca bekliyoz :D
-
17 Mayısta sipariş verdim, aynı gün ödeme onaylandı,
28 Mayısta Ürünler kargolandı,
11 Haziranda Elime geçti,
1 ürün hasarlı çıktı, müşteri hizmetlerine yazdım (resimlerini de ekledim),
12 haziranda (bugün) 3 seçenekten oluşan bir çözüm paketi sundular, birini seçip işlemi tamamladım.
Bir daha alışveiş yapar mıyım? Evet gerektiği zaman yaparım.
-
kazasker1 bunu yazdı
17 Mayısta sipariş verdim, aynı gün ödeme onaylandı,
28 Mayısta Ürünler kargolandı,
11 Haziranda Elime geçti,
1 ürün hasarlı çıktı, müşteri hizmetlerine yazdım (resimlerini de ekledim),
12 haziranda (bugün) 3 seçenekten oluşan bir çözüm paketi sundular, birini seçip işlemi tamamladım.
Bir daha alışveiş yapar mıyım? Evet gerektiği zaman yaparım.
3GS kapları var sitede bakıyım gelirse helal, piyasada pek fazla yerde yok.
Edit: Müşteri hizmetlerinin türkçe desteği var mı hocam?
Edit2: Bazı ürünlerde kargolama süresi 24 saat yazıyor. Yazdığı gibi 24 saatte mi kargoluyorlar acaba?
Subtitle tarafından 12/Haz/14 11:12 tarihinde düzenlenmiştir