Www.Reich.Gen.Tr (Designer)
-
Site tasarımı bana aittir (template olarak)..
Html içindeki font uyumsuzlupğu vs falan yazmayın oralardan ben sorumlu değilim site sahibi müdahale etmiştir :) sadece grafikler benimdir...
http://www.reich.gen.tr
-
Bu ne ya çok kötü bi site olmuş desem de inanma.ama daha içerik olmadığı için genel olarak bilemiyoruz.bi de bu ne sitesi böyle almanca isimler var.volk nedemek herhalde reich zengin diğerini de hatırlamıyom şimdi bişi anlamdım ben ne sitesi bu?
-
mükemmel bir site kıskandım valla... Allah(c.c.) yardımcın olsun.. mükemmel bir site özcan abi... eline sağlık...
-
flash her zaman ki gibi mukemmel
-
abü se daha iyisini yapabilrdin bence aceleyemi geldi nooldu flash güzelde site pek hoşuma gitmedi aceleye geldi hı?
-
ir2 bunu yazdı:
-----------------------------
abü se daha iyisini yapabilrdin bence aceleyemi geldi nooldu flash güzelde site pek hoşuma gitmedi aceleye geldi hı?
ama sadece çizimler benim demiş adam saten.
gerçi site benim de hoşuma gitmedi.yani daha ii yapılırdı. -
reich hani alman ca imparatorluk anlamında deil miydi?
1- kutsal roma-germen imparatorlugu
2- bismarck donemi
3- hitler donemi
bu sitenin tam amacı nedir acaba?
tasarıma gelirsek. çok hoş gerçekten. üst menü özellikle -
Kötünün iyisi :)))
-
m3rt bunu yazdı:
reich hani alman ca imparatorluk anlamında deil miydi?
1- kutsal roma-germen imparatorlugu
2- bismarck donemi
3- hitler donemi
bu sitenin tam amacı nedir acaba?
tasarıma gelirsek. çok hoş gerçekten. üst menü özellikle
galiba ultima online denilen bi oyun varmış.. onunla ilgili...
-
Bu bizim sürekli takıldığımız bir oyun ultima online, frp(fantasy role playing) tarzı bir oyun işte, site çok iyi görünüyor ama sağlıklı çalışmıyor bence, fare menünün üstüne gelince titremeye başlıyor, yukarıdaki kararma-aydınlanma olayı menüye tıkladığında gerçekleşmiyor, ufak bir problem var tam çözemedim. Bunun dışında güzel bir site ama insan kaybolacakmış gibi hissediyor içinde.
-
ptahotep bunu yazdı:
Bu bizim sürekli takıldığımız bir oyun ultima online, frp(fantasy role playing) tarzı bir oyun işte, site çok iyi görünüyor ama sağlıklı çalışmıyor bence, fare menünün üstüne gelince titremeye başlıyorproblem senin makinende olabilir mouse titremesiyle ilgili bi işlem yapmadım, yukarıdaki kararma-aydınlanma olayı menüye tıkladığında gerçekleşmiyorbiliyorum bilerek yapmadım, ufak bir problem var tam çözemedim. Bunun dışında güzel bir site ama insan kaybolacakmış gibi hissediyor içinde.olayda bu zaten.. bişey sezinliyosun ama çözemiyosun:) benim tasarımlarımda bu hep vardır. örnek. tahrip.com ana sayfası
Toplam Hit: 4474 Toplam Mesaj: 13