Www.Rusgelin.Net
-
Firex sana sorarım hayatında deplasmanı salla stad'ın yoluna girdin mi onu söle Kolpa bursalı :D
-
Aga b u ne yaw :S
-
ulan daha dün gece açtım başlığı bu kadar hit alırmı bi gecede ya altı üstü uyudum uyandım amk
-
konu hatun olsun yeterki,
sen birde kaptan in actigi konulari gorsen,
abaza milletiz
-
rusgelin bunu yazdı:
-----------------------------
İyi günler,
Sizin sitenizden birçok giriş gorduk. Adınızı görünce Hacklenme girişi diye düşündük ama sonra ana sayfada bir başlık olarak www.rusgelin.net açıldığını görünce çok sevindik ve gururlandık.
Sitemiz uzun uğraşlar sonunda ukrayna,belarus,rusya gibi ülkelerdeki güvenilir evlendirme ajansları ile türkiyeden damat adayları ve bu ülkelerden gelin adaylarını buluşturmak üzere anlaşmıştır ve uzun vadede onlarca agency'in bir arada olacağı bir portal olacaktır.Sitemiz agencylere aracı olan bir sitedir.
Sitemiz asp.net tabanında geliştirildi ve bu yazılımcılar web yazılımlarında çok iyi olmasına ragmen güvenlik konusunda fazla bilgi sahibi değiller. Siz ise güvenlik grubusunuz ve sitemizin güvenliği için her türlü yorum ve yardımlarınızı bekliyoruz.
-----------------------------hojam hoşgeldin
ben şu -> http://www.rusgelin.net/Profile-57/Russia/Default.aspx arkadaşla bi tanışıp tozunu almak isterim :D
-
Rusgelin abi bana benim hatunu bana şettircekmisin :) ? Eğer şettirceksen mutlu mesut olurum (: Bu arkadaş aßlamız oluor => http://www.rusgelin.net/Profile-36/Russia/Default.aspx
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------rusgelin bunu yazdı:
İyi günler,
Sizin sitenizden birçok giriş gorduk. Adınızı görünce Hacklenme girişi diye düşündük ama sonra ana sayfada bir başlık olarak www.rusgelin.net açıldığını görünce çok sevindik ve gururlandık.
Sitemiz uzun uğraşlar sonunda ukrayna,belarus,rusya gibi ülkelerdeki güvenilir evlendirme ajansları ile türkiyeden damat adayları ve bu ülkelerden gelin adaylarını buluşturmak üzere anlaşmıştır ve uzun vadede onlarca agency'in bir arada olacağı bir portal olacaktır.Sitemiz agencylere aracı olan bir sitedir.
Sitemiz asp.net tabanında geliştirildi ve bu yazılımcılar web yazılımlarında çok iyi olmasına ragmen güvenlik konusunda fazla bilgi sahibi değiller. Siz ise güvenlik grubusunuz ve sitemizin güvenliği için her türlü yorum ve yardımlarınızı bekliyoruz.
ben şu -> http://www.rusgelin.net/Profile-57/Russia/Default.aspx arkadaşla bi tanışıp tozunu almak isterim :D
-----------------------------bi kişide sitenin güvenliğiyle ilgili bişey yazsın artık adama ayıp ouyo sanki
-
bakarız sonra sitenin güvenliğine
şimdi acelesi yok hele bi o benim gönlümü yapsın sitesini de yaparız :D
edit:bu arada şimdi baktım sitede xss war gel bi el atak :D
-
birkaç tane birden alabilirmiymişiz seçimde zorlanıyorum da :).
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------rusgelin bunu yazdı:
İyi günler,
-----------------------------Hacı bence kesin alırsın tozunu.Kızın adı bile ZİNA a.q. bu kadar olur.Kusra bakma yengeyede baktık ama.Zewkler nasılmış diye tabi :P