folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Www.Rusgelin.Net

Www.Rusgelin.Net

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    Firex sana sorarım hayatında deplasmanı salla stad'ın yoluna girdin mi onu söle Kolpa bursalı :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    Aga b u ne yaw :S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    ulan daha dün gece açtım başlığı bu kadar hit alırmı bi gecede ya altı üstü uyudum uyandım amk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

konu hatun olsun yeterki,

sen birde kaptan in actigi konulari gorsen,

abaza milletiz  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

rusgelin bunu yazdı:
    -----------------------------
    İyi günler,

Sizin sitenizden birçok giriş gorduk. Adınızı görünce Hacklenme girişi diye düşündük ama sonra ana sayfada bir başlık olarak www.rusgelin.net açıldığını görünce çok sevindik ve gururlandık.

Sitemiz uzun uğraşlar sonunda ukrayna,belarus,rusya gibi ülkelerdeki güvenilir evlendirme ajansları ile türkiyeden damat adayları ve bu ülkelerden gelin adaylarını buluşturmak üzere anlaşmıştır ve uzun vadede onlarca agency'in bir arada olacağı bir portal olacaktır.Sitemiz agencylere aracı olan bir sitedir.

Sitemiz asp.net tabanında geliştirildi ve bu yazılımcılar web yazılımlarında çok iyi olmasına ragmen güvenlik konusunda fazla bilgi sahibi değiller. Siz ise güvenlik grubusunuz ve sitemizin güvenliği için her türlü yorum ve yardımlarınızı bekliyoruz.

hojam hoşgeldin

ben şu -> http://www.rusgelin.net/Profile-57/Russia/Default.aspx arkadaşla bi tanışıp tozunu almak isterim :D 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Rusgelin abi bana benim hatunu bana şettircekmisin :) ? Eğer şettirceksen mutlu mesut olurum (: Bu arkadaş aßlamız oluor => http://www.rusgelin.net/Profile-36/Russia/Default.aspx
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:

rusgelin bunu yazdı:
    İyi günler,

Sizin sitenizden birçok giriş gorduk. Adınızı görünce Hacklenme girişi diye düşündük ama sonra ana sayfada bir başlık olarak www.rusgelin.net açıldığını görünce çok sevindik ve gururlandık.

Sitemiz uzun uğraşlar sonunda ukrayna,belarus,rusya gibi ülkelerdeki güvenilir evlendirme ajansları ile türkiyeden damat adayları ve bu ülkelerden gelin adaylarını buluşturmak üzere anlaşmıştır ve uzun vadede onlarca agency'in bir arada olacağı bir portal olacaktır.Sitemiz agencylere aracı olan bir sitedir.

Sitemiz asp.net tabanında geliştirildi ve bu yazılımcılar web yazılımlarında çok iyi olmasına ragmen güvenlik konusunda fazla bilgi sahibi değiller. Siz ise güvenlik grubusunuz ve sitemizin güvenliği için her türlü yorum ve yardımlarınızı bekliyoruz.

hojam hoşgeldin

ben şu -> http://www.rusgelin.net/Profile-57/Russia/Default.aspx arkadaşla bi tanışıp tozunu almak isterim :D 

bi kişide sitenin güvenliğiyle ilgili bişey yazsın artık adama ayıp ouyo sanki

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

bakarız sonra sitenin güvenliğine

şimdi acelesi yok hele bi o benim gönlümü yapsın sitesini de yaparız :D

edit:bu arada  şimdi baktım sitede xss war gel bi el atak :D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    birkaç tane birden alabilirmiymişiz seçimde zorlanıyorum da :).

enjoy i'm vaccinated
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre-07
    emre-07's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:

rusgelin bunu yazdı:
    İyi günler,

hojam hoşgeldin

Hacı bence kesin alırsın tozunu.Kızın adı bile ZİNA a.q. bu kadar olur.Kusra bakma yengeyede baktık ama.Zewkler nasılmış diye tabi :P

Love is a name.Sex is a game.Forget the name.Play the game.
Toplam Hit: 11224 Toplam Mesaj: 80