Www.Surateticaret.Com Ücretsizmiş
-
ücretsiz hiç birşey olmaz :)
-
hipokondriyak bunu yazdı
ücretsiz hiç birşey olmaz :)
adamlara söz veriyorsun bu siteden sattığım her kargoyu sizle yollayacağım :)
bedava değil yani
-
necroshine ile aynı fikirdeyim. Cemaat ile maddi ortaklıkta asla onlar zarar etmez. Artı günümüz şartlarında başınız çok ağrıyabilir bu yüzden
-
mfatihbodur bunu yazdı
necroshine ile aynı fikirdeyim. Cemaat ile maddi ortaklıkta asla onlar zarar etmez. Artı günümüz şartlarında başınız çok ağrıyabilir bu yüzden
cemaate nasıl kayıt oluyoruz ?
nerden alınıyor başvurular
-
swordfish bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
cemaate nasıl kayıt oluyoruz ?
nerden alınıyor başvurular
Git bir Zaman veya Sızıntı aboneliğine başvur onlar seni bulurlar =)
-
mfatihbodur bunu yazdı
Bunu en iyi vakti zamanında cemaat ile ortaklık edenler bilir demi hocam :)
Sabah namazı saatini bi müminler bir de hırsızlar iyi bilir :)
rappermcs tarafından 04/Ara/14 09:10 tarihinde düzenlenmiştir -
rappermcs bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Bunu en iyi vakti zamanında cemaat ile ortaklık edenler bilir demi hocam :)
Sabah namazı saatini bi müminler bir de hırsızlar iyi bilir :)
Çok güldüm =) Hoca etraftaki esnaflardan biliyorum. Birden bire zengin olan birden bire yok olan tipler var. Hepsinin hikayeside cemaat.
-
pesimistzombie bunu yazdı
panelleri çok güzel sade şık hızlı beğendim
Panelleri gerçekten çok güzel
-
Cemaat le is yapılmaz diyen arkadaşlara ne güldüm ya
Bank asyanın milyonlarca müşterisini fişleyecek yoksa her ay min 100k poliçe yenileme si yapan ışık sigortamı yoksa a101 e gidenler mi
Biz 5 yıldır ışık acentesiyiz adamların verdiği hizmeti veren şirket turkiyede çok az şikayet var â bakarsanız anlarsınız diğer firmalarla karşılaştırınca
Hizmet sektörü olmasam ben kullanırım
Bazı arkadaşlarıda anlıyorum bu işten para kazanıyorlar zaten e ticaretin boku çıkmış duruma bu projeyle onuda yolunda sokacam 5-6 defa wc de düşünsem bulurum sanırım
-
cemaatle iş yapılmaz diyor... ne saf millet var ya