X-Men Hakkında...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    ya arkdaşlar x-menin sonunda magneto satranç taşını oynattı mı oynatamadı mı??
    bide bu son film miydi:(
    ayrıyeten x-men"in çizgi romanlarını nerden edinebilirim?(antepde veyahut nette?)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Baba DVDsine bakacam unutmustum hatırladım simdi bak :D
    Bu film sondu "galiba" ama emin deilim Son Direnis oldugundan olabilirde :D:D
    Cizgi romanlarınıda bilmiorum nerlerde vardır..

I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    haji antepte eski kitap satan yerlere bak anca oralarda bulursun bunlari. zaten yalan oldu biliyorsun bole seyler (: istersen istanbul saaflara bakarim senin icin ama baya bi eskidir yanii

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    iSTaN_BuLL baklavayı hakedersiin o zaman:d
    eski çizgi romanlar nerde ya:D(15 yaşındayım:D)
    lordvader sonuna bakda söle ya çok kafama takıldı:(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Baba yani gidip almaya bakacam anlamında sölemistim :D:D bende daha seyredemedim, hem 3D sahneleri fln cook kötüymüs diolar neyse üseniom da iki adımlık yere gitmeye :) (iyice asosyal olduk iyi mi? :D)

I find your lack of faith disturbing.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    walla beyler bende x-man in tum cizgiroman serisi war manyak seyler seriyi 3 defa okudum :D isteyene ayarlarim ama cok deeerli zarar wermemek kosuluyla

i

Nerede o eski günler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Durqrimast abi nası yapabiliriz ben isterim ancak senin şehir neresi ve o çizgi romanları nerden edindin???

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xmenac
    xmenac's avatar
    Erkek
    http://www.gerekliseyler.com.tr/

burdan abone olabilirsin veya online alabilirsin diye biliyorum tr de bu firma yayınlıyo
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    nakamuna haji sana ozel mesaj attim ilgilenirsen oke ?

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    www.sihirlikule.com Gerekli Şeyler'in online satış dükkanı idi ama şimdilerde kapalı.

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    bu serinin son filmi yalniz bundan sonra karakterlerin filmi cıkacak.volverine nin filmi ondan sonra cyclobs un cıkacak bildiğim kadarıyla.ama ticari yönden bakarsan 4 de gelir derim

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
Toplam Hit: 2078 Toplam Mesaj: 20