X-Men Hakkında...
-
ya arkdaşlar x-menin sonunda magneto satranç taşını oynattı mı oynatamadı mı??
bide bu son film miydi:(
ayrıyeten x-men"in çizgi romanlarını nerden edinebilirim?(antepde veyahut nette?)
-
Baba DVDsine bakacam unutmustum hatırladım simdi bak :D
Bu film sondu "galiba" ama emin deilim Son Direnis oldugundan olabilirde :D:D
Cizgi romanlarınıda bilmiorum nerlerde vardır.. -
haji antepte eski kitap satan yerlere bak anca oralarda bulursun bunlari. zaten yalan oldu biliyorsun bole seyler (: istersen istanbul saaflara bakarim senin icin ama baya bi eskidir yanii
-
iSTaN_BuLL baklavayı hakedersiin o zaman:d
eski çizgi romanlar nerde ya:D(15 yaşındayım:D)
lordvader sonuna bakda söle ya çok kafama takıldı:( -
Baba yani gidip almaya bakacam anlamında sölemistim :D:D bende daha seyredemedim, hem 3D sahneleri fln cook kötüymüs diolar neyse üseniom da iki adımlık yere gitmeye :) (iyice asosyal olduk iyi mi? :D)
-
walla beyler bende x-man in tum cizgiroman serisi war manyak seyler seriyi 3 defa okudum :D isteyene ayarlarim ama cok deeerli zarar wermemek kosuluyla
i -
Durqrimast abi nası yapabiliriz ben isterim ancak senin şehir neresi ve o çizgi romanları nerden edindin???
-
http://www.gerekliseyler.com.tr/
burdan abone olabilirsin veya online alabilirsin diye biliyorum tr de bu firma yayınlıyo -
nakamuna haji sana ozel mesaj attim ilgilenirsen oke ?
-
www.sihirlikule.com Gerekli Şeyler'in online satış dükkanı idi ama şimdilerde kapalı.
-
bu serinin son filmi yalniz bundan sonra karakterlerin filmi cıkacak.volverine nin filmi ondan sonra cyclobs un cıkacak bildiğim kadarıyla.ama ticari yönden bakarsan 4 de gelir derim
Toplam Hit: 2078 Toplam Mesaj: 20