X Raydan Metal Geçirme:D
-
aslında bu malzemeleri temin edebilsek x-ray nereden bulacaz aslında
-
mağazalardaki barkod okuyucu alarmlar için ise alüminyum folyo...içi alüminyum folyo kaplı bir çanta ile herşey çalınabilirmiş :D
-
bana mantıklı geldi :D baska deneyen olursa bize de haber versin lutfen :D
-
abi forumda bi gurup war 7-24 vukuatlarda bekleyip her acılan konuya nanosaniyede konu gereksiz die post atıolar anlamadım..
Aslında sakat bi iş yakalanırsan yapdırımları war ama abi bi saniye bişe deniycem die sorsaqda bi deneseqmi :D:D karbon kağıdı kaça satılırki? ben hırsızlık yapamam ama
bıcak geçirme olayına warım :D
-
len ne kasıyonuz gidin bir mağzaya bir deneyimiz abi deyin ne geçirceksniz gerin tabi bu geçireceğiiz şey silah gibi bişey olmasında ne olur ne olmaz ....kolay gelsin
-
aynı $eyi elmas madenlerinde denesen bi$i olurmu acaba?
-
Harbiden bunun neresi gereksiz ben alışveriş merkezine her girmemde bıçağı kapıda bırakmaz zorunda kalıyorum ve almayı unutacam,birisi köü bıçağı bırakıp benimkini alacak diye kafa hep bıçakta kalıyodu bundan sonra kalmayacak demekki tabi denemek te lazım ilk fırsatta bende deneyeyim
yararlı bilgi teşekkürler
-
tacir bunu yazdı:
-----------------------------Harbiden bunun neresi gereksiz ben alışveriş merkezine her girmemde bıçağı kapıda bırakmaz zorunda kalıyorum ve almayı unutacam,birisi köü bıçağı bırakıp benimkini alacak diye kafa hep bıçakta kalıyodu bundan sonra kalmayacak demekki tabi denemek te lazım ilk fırsatta bende deneyeyim
yararlı bilgi teşekkürler
-----------------------------bak kardeş adam x-ray demiş mağaza girişindeki metal dedektörü dememiş
havaalanında bulunur bunlardan bilmeden yorum yapmayın mağaza girişinde folyoya sar bakalım silahı ötüyomu ötmüyomu
hatta mağaza girişinden folyoyu geçir bakalım o zaman ne oluyo.
x-ray manyetik alanla çalışır
ve bazı metarleyyeri folyo sayesinde tanıyamaz ama onunda dereceleri var tabikide
bence bi deneyin sonra yorum yapın:|
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hımm bi deniyim hocam...
Yararlı bilgi harbiden...
-----------------------------
Rene denedin mi olayı, yada başka deneyen var mı? Harbiden işe yarıyo mu? -
Merkez
Ben Denedim.
Tamam.
Çalışıyo.
Tamam..
Foruma asdsadas başlıklı bi konu açıp içine ewqewqeqw yazsan sanırım daha yararlı olurdu..