Xiaomi Mi Mix Tanıtıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Bir tek ip67 eksik telefonda. Başka eksik felan yok

s7 edge gibi ekranın kenarları da yamuk olsaydı efsanevi görüntüsü olurdu

Blue Screen of Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Abi şu android üreticileri ne zaman kürek gibi telefon yapmayı bırakacak amk. Tam böyle gözüme hoş gelen(donanım ve kasa olarak) telefonlar çıkıyor ama kürek gibi. İncelemeyi yapan adam daha videonun yarsında tek elle kullanırken düşürdü.

Şöyle iphone 7 gibi ebatları olan adam gibi bir android telefon çıkmadı.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

O değilde o nasıl isim öyle lan?

ziomi mi mix.

Şu ismi okuduğumda kesif bir Çin malı kokusu alıyorum. "Televizyon da çekiyor mu?" diye sorası geliyor insanın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muco
    muco's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Abi şu android üreticileri ne zaman kürek gibi telefon yapmayı bırakacak amk. Tam böyle gözüme hoş gelen(donanım ve kasa olarak) telefonlar çıkıyor ama kürek gibi. İncelemeyi yapan adam daha videonun yarsında tek elle kullanırken düşürdü.

Şöyle iphone 7 gibi ebatları olan adam gibi bir android telefon çıkmadı.

5" lik android kullanıcısı olarak bu durumdan bende muzdaribim.

Topluluk içinde verilen öğüt öğüt değil hakarettir. Hz Ali
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

ziomi mi mix.

Şu ismi okuduğumda kesif bir Çin malı kokusu alıyorum. "Televizyon da çekiyor mu?" diye sorası geliyor insanın.

iks a o mi diye okuyan gördüm hocam sen ne diyorsun ? :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    SkynetX bunu yazdı

ziomi mi mix.

Trt haberin ekonomi bülteninde aynen öyle dediklerini duydum. ikaomi hisseleri ....

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adamlar tek bir harf değişikliğiyle marka yapmış.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

5 inç ne yahu hagaden  44 inç yapın da duvara asalım.. 

4inç yapın da cebimize koyalım..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    SkynetX bunu yazdı

ziomi mi mix.

Trt haberin ekonomi bülteninde aynen öyle dediklerini duydum. ikaomi hisseleri ....

Şaomi diye okunmuyor mu, çincede böyle sanki

Blue Screen of Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    MaviEkran bunu yazdı
    heza bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    SkynetX bunu yazdı

ziomi mi mix.

Şaomi diye okunmuyor mu, çincede böyle sanki

İsim değişikliğine gidip mi yapmamışmiydi bunlar isimlerini . 

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 8468 Toplam Mesaj: 76
xiaomi