Xiaomi Stick Mi Box Mu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

box

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

4k stick kullanıom memnunum arada ses kısıyo kendi o kadar

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek

PS4 pro vardı önceden Netflix'den film izlemek gerçekten ayrı bir keyif 

Sonra televizyon eski olduğu için stick aldım bir halta yaramadı çok ısınması mı dersin ara ara kasması mı bağlantı kopması mı ne desen var. Sonra gidip box aldım son güncellemeden bir önceki sürümü harikaydı arayüz menü vs ama onun da içine güncelleme ile ettiler sadece arayüz anlamında diyorum yoksa cihaz stabil çalışıyor hatta filmmodu gibi sitelerden tarayicıdan film açıp izliyorum player optimizasyonu olmadığı için biraz sıkıntı ama zamanla alışıyor insan film başlatma durdurma yerleri normal butondan biraz daha aşağı veya sağ -sol da oluyor onu çözünce tarayıcıdan da çok rahat film izleniyor ayrıca apk ile inat TV vs de kuruluyor kısacası üç kuruş fazla verip box al hocam 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Bende ne var gostercem indirimde gordum aldimdi, begendim ben ama henuz cok kullanmadim bir kac sefer kullanip kutusuna kaldirdim. Yogun bir kullanim surecim olmadı.

Bir de şöyle bir aparatı da var, uydu alıcıya da evriltilebiliyor.

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

Botech Wzone arkana bakma hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek

Amazon stick 4 k.max kullaniyorum.. tek KELIME efsane

yok biSi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek

youtube, iptv de 1080-720p çözünürlükte izlerim dersen stick al ama 4K çözünürlük olsun dersen box mantıklı. Gerçi uzun süreli Mi box da 4k da aşırı ısınıp reset atabiliyor veya sapıtabiliyor. Kumanda 10 sn geriden komut alıyor.

Fiyatını bilmiyorum ama fark yoksa "Mecool km2 plus" bak derim. cpu, ram ve ethernet girişleriyle önce olması dışında adamlar cpu/gpu üzerindeki alüminyum soğutucuyu kasa dışına çıkartmışlar ve ısınma problemini çözmüşler.  Kullandım sorunsuz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek
    Balboa bunu yazdı

Sonra televizyon eski olduğu için stick aldım bir halta yaramadı çok ısınması mı dersin ara ara kasması mı bağlantı kopması mı ne desen var. Sonra gidip box aldım son güncellemeden bir önceki sürümü harikaydı arayüz menü vs ama onun da içine güncelleme ile ettiler sadece arayüz anlamında diyorum yoksa cihaz stabil çalışıyor hatta filmmodu gibi sitelerden tarayicıdan film açıp izliyorum player optimizasyonu olmadığı için biraz sıkıntı ama zamanla alışıyor insan film başlatma durdurma yerleri normal butondan biraz daha aşağı veya sağ -sol da oluyor onu çözünce tarayıcıdan da çok rahat film izleniyor ayrıca apk ile inat TV vs de kuruluyor kısacası üç kuruş fazla verip box al hocam 

Hocam neden uğraşıyorsun bunu kursana box a

https://github.com/keyiflerolsun/Kekik-cloudstream

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    Balboa bunu yazdı

Hocam sen Mi Box' ı dibine kadar kullanmayı tam anlamıyla başaramamışsın :)

Seyir keyfi için kuracağın 2-3 uygulama harici hiçbirşey kurmana ya da hiçbir web sitesine girmene gerek yok.

Son güncelleme arayüzünüde kafana takma.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.projengmenu&hl=tr

Kur bunu hele bir de ince ayar yaptın mı otur keyfine bak. 

BaD_BoYs tarafından 09/Eki/24 09:19 tarihinde düzenlenmiştir

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Erkek

hem stick hem de box kullanan birisiyim stick bi süre sonra hantallaşmaya başlıyor box canavar gibi çalışıyor ona göre al derim

kıl olan yer kaşınır
Toplam Hit: 2172 Toplam Mesaj: 34
mi stick mi box