Xoopsu Öneririm Beyler
-
bilmeyenler için söyliyeyim gayet güzel.güvenlik olarak çok iyi.bir kaç sql injection dışında açığı yok onlar da xoops 3 teydi xoops 4 te yok sanırım.
paylaşmak istedim
-
kodlarına bakınca phpnuke dan daha düzenli gibi duruyo editlemek için daya uygun bence
ama kullanmam o ayrı konu çünki asp yi türkçeden ii biliorm :)
-
en kötü özelliği yazılan cevapları başlık olarak gormen yani.re:konu re:re:konu tıklayınca mesajı goruoN :))
ama onu da flata basarak halledebiliyorsunuz
tek derdiniz bu olsun
-
ir2 bunu yazdı:
kodlarına bakınca phpnuke dan daha düzenli gibi duruyo editlemek için daya uygun bence
ama kullanmam o ayrı konu çünki asp yi türkçeden ii biliorm :)
Ben turkce bilmiyorum bee :) gerci kodlarina bakmadim bir link filan waersen dahaa iii olurmus.
ama asp dediğin neki :) -
O dediğin Re:Re:Re olayini merak ettim simdi
-
re re olayını anklatayım.cevapları bile topic oalrak goruyorsun.yani toice tıkladıgın zaman cvbı goruyorsun kaldı ki bir çok cevap yazılan bir konudsa tum mesajlara teker teker tıklayıp mesajları okuman zor olur
-
1 Xoops 2.2.3 full sürüm pc ye yüklenir .
2 Modules Klasöründeki Newbb Forumu silinir.
3 Onun Yerine CBB2 Forum Modulu Xoops için tasarlanmışı koyulur .
4 Onu Kurarsınız Mükemmel Bir Forumdur Çok güzel bir görünümüde vardır.
5 Hiçbir Şekilde Konular topic olarak çıkmaz Alt Altadır ..
+ ic3 Xoops 3 die bişey yok Xoops4 diyede bişey çıkmadı
Xoops 4 ne a.q :)
-
iyi güzelde son versiyonu dandik ve çok karmaşık olmuş(diğerlerinden karmaşık gerçi diğerleri bana gayet kolay geliyordu fakat piyasada çok olmamasının sebebi kullanım zorluğu ayrıca SMF entegre edilebiliniyo)
-
RemotE bunu yazdı:
1 Xoops 2.2.3 full sürüm pc ye yüklenir .
remote arkadaşım adminliğini benim yaptığım bir sitew kullandı xoops 4 u turkiye de ilk defa.bilmiyosan konuşma yalan soleycek halim yok burada.kendi sitemde kullandım.diğer bir olay xoopsu kullandım biliyorum eğer flat secengini işaretlemessen topic şeklinde çıkar
benle sidik yarıstırma
-
bu arada xoops 4 ten kastım yeni surumleri anlayabildin mi. remote arkadasım.yeni surum oldugu için dedim xoopps megayı ole dedim yani
-
ic3 bunu yazdı:
RemotE bunu yazdı:1 Xoops 2.2.3 full sürüm pc ye yüklenir .
remote arkadaşım adminliğini benim yaptığım bir sitew kullandı xoops 4 u turkiye de ilk defa.bilmiyosan konuşma yalan soleycek halim yok burada.kendi sitemde kullandım.diğer bir olay xoopsu kullandım biliyorum eğer flat secengini işaretlemessen topic şeklinde çıkar
benle sidik yarıstırma
Salak mısın olm sen yaşın kaç web tasarımda şekil koyuyon xoops 4 var diyon sonra xoops 4 den kastım yok son sürümleri diyon bi kop git xoops profuyum ben referans bile veririm sana :)