XP Format Sorunu İlk Defa Böyle Bi Hata İle Karşılaşıyorum Yardım Lütfen..
-
Arkadaşlar bilgisayarı açtığımda \windows\system32\config\system dosyası bozuk özgün cd romu takarak onarmayı denemek için ilk ekranda "r" tuşuna basın yazıyodu.
Denemek için cd yi taktım fakat tam kur dosaları kopyalayıp bölümleri formatlama ekranı geleceği zaman mavi ekran aldım BAD_POOL_CALLER diye bi mavi ekran hatası.
Daha sonra başka bi cd ile denedim ve gene aynı yerde aynı hatayı aldım.Daha sonra linux ile deneyeyim dedim yine aynı hatayı aldım.
önceden aldığım image ile denedim gene aynı hata
Kafayı emek üzereyim live cd lerde bile aynı hatayı alıyorum şu anda?!?!?!
Sadece A.acronis 2009 ile c yi ve d yi görüp backup yapabiliyorum.
Format atmanın başka bi yolu varmıdır? yada bu sorunu çözmenin başka bi yolu ?
-
hdd'yi başka bir bilgisayara bağlayıp biçimlendirebilirsin, birde o şekilde dene istersen
-
HOCA kurulfumda hdd yi tam biçimlendir de eğer hata veriyorsa yine hddin bozuktur
birde kurduğun cd çizik v.b sorunları varsa cdrom okuyamıyorsa bunu yapar
başıma gelmiştide hdd de sorun yokmuş benim cd boku yemiş :D
-
@catlax laptop olduğu için hdd yi başka pc de biçimlendirmek zor iş..
@dj_alper 4 farklı xp ve 2 farklı linux ve ima ile denedim sonuç aynı :(
-
hazır format konusu açılmışken benim de bir sorum var...
bilgisayara format atarken bi anda kapanıyor ve baştan başlıyorum bu bazen 5 kez falan oluyor.. kapandığı belli bir yer yok bazen biçimlendirirken bazen windowsu kurarken kapanıyor... sorun nedir??...
-
Harddisk yalan olmuş bence. Ben de aynı hata yüzünden 1 ay önce falan 4-5 saat uğraşıp kurduğum internet cafe bilgisayarını tekrar kurmak zorunda kaldım. Herşey bitti diğer bilgisayarlara aktaracakken bu sorunu verdi sinirlendim uyudum ben de sabah başka harddiske baştan kurdum :)
-
hocam usb girişli mouse yada klavye varsa çakışma söz konusuda olabilir..
-
kendi kurtarma cd si disc bulunamadı diyo :( ama a.acronis c ve d yi görüyo bu ne içim iş ya :S
-
catlax bunu yazdı:
-----------------------------
hocam usb girişli mouse yada klavye varsa çakışma söz konusuda olabilir..
-----------------------------hiç biri yok :S
-
o zaman son çare olarak ramleri deniyeceksin başkada aklıma gelmiyor
-
Bad pool caller hatasının tam nedeni, bozuk sürücü yada yazılım hatasıdır. diye duymuştum.. kolay gelsin arkadaşım.. garanti falan varsa gönder derim