Xp Hakkında Yardım
-
Arkadaşlar Pc ye format attık herşey tertemiz, ancak görev çubuğundaki yaptığım ayarlar, yada eklediğim bazı programlar , sonra sağda saatin yanında çalışan programları gizliyorum ancak, reset attıktan sonra ayarları pc kendi kendine değiştiriyor , yaptığım bazı ayarlarmı olduda haberim mi yok anlıyamadım bi yardım edermisiniz arkadaşlar..
-
o hazır modifiyeli salak xp lerden kurdun dimi :D
-
"hızlı başlat" menüsü mü gidiyor ? yoksa başka bişeymi ? ... sorun buysa ccleaner den olabilir ... benzer bi durum benim başıma gelmişti ...
-
yüklediğin xp nin salaklığı o
nasıl düzeltilir bilmiyorum
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------o hazır modifiyeli salak xp lerden kurdun dimi :D
-----------------------------
-
hocam kurarken cd key yazdın mı?(orjinallik açısından)
-
Durum şundan ibaret görev çubuğunda, hızlı başlattaki öne çıkardığım yani gözüken simgeler reset attıktan sonra yer değişiyor, vede saatin yanında aktif olan programların bazılarını gizliyorum onlarda reset attıktan gizlediğim simgeler aktif oluyor , durum bundan ibaret bileniniz varsa bi yardım etsin tşkler...
-
tekrar format atmayı dene hocam bazen oluyor bende
-
Serdarr bunu yazdı:
"hızlı başlat" menüsü mü gidiyor ? yoksa başka bişeymi ? ... sorun buysa ccleaner den olabilir ... benzer bi durum benim başıma gelmişti ...
-----------------------------hacı o yüklü deyilde TuneUP yüklü ondan olabilirmi hani herşeyi orjinaliyle bırakıyo gibisinden : )
-
caner1365 bunu yazdı:
hocam kurarken cd key yazdın mı?(orjinallik açısından)
-----------------------------kurarken normal keyini yazdım cdnin, ancak orjinallik sonradan verdim : )
-
Hızlı Başlat'taki simgelerin yeri bilgisayarı düzgün kapatmazsan kayar, ya da bu mantıktan yola çıkarak bilgisayar düzgün kapanmıyorsa. Saatin oradaki simgeleri Etkin Olmayan Simgeleri Gizle kısmından mı yok etmeye çalılıyorsun yoksa programların ayarlarından Show Icon On System Tray vb. kısımlardan mı yok etmeye çalışıyorsun? Eğer ilki ise pc ilk açıldığında o simgeler görünür belli bi süre sonra orada gizlenir hemen kaybolmaz.