Xp Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Pc ye format attık herşey tertemiz, ancak görev çubuğundaki yaptığım ayarlar, yada eklediğim bazı programlar , sonra sağda saatin yanında çalışan programları gizliyorum ancak, reset attıktan sonra ayarları pc kendi kendine değiştiriyor , yaptığım bazı ayarlarmı olduda haberim mi yok anlıyamadım bi yardım edermisiniz arkadaşlar..

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

o hazır modifiyeli salak xp lerden kurdun dimi :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

"hızlı başlat" menüsü mü gidiyor ? yoksa başka bişeymi ? ... sorun buysa ccleaner den olabilir ... benzer bi durum benim başıma gelmişti ...

valar morghulis ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

yüklediğin xp nin salaklığı o

nasıl düzeltilir bilmiyorum

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

o hazır modifiyeli salak xp lerden kurdun dimi :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caner1365
    caner1365's avatar
    Erkek

hocam kurarken cd key yazdın mı?(orjinallik açısından)

just keep them close, keep praying, just keep waiting..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Durum şundan ibaret görev çubuğunda, hızlı başlattaki öne çıkardığım yani gözüken simgeler reset attıktan sonra yer değişiyor, vede saatin yanında aktif olan programların bazılarını gizliyorum onlarda reset attıktan gizlediğim simgeler aktif oluyor , durum bundan ibaret bileniniz varsa bi yardım etsin tşkler...

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caner1365
    caner1365's avatar
    Erkek

tekrar format atmayı dene hocam bazen oluyor bende

just keep them close, keep praying, just keep waiting..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Serdarr bunu yazdı:

"hızlı başlat" menüsü mü gidiyor ? yoksa başka bişeymi ? ... sorun buysa ccleaner den olabilir ... benzer bi durum benim başıma gelmişti ...

hacı o yüklü deyilde TuneUP yüklü ondan olabilirmi hani herşeyi orjinaliyle bırakıyo gibisinden : ) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

caner1365 bunu yazdı:

hocam kurarken cd key yazdın mı?(orjinallik açısından)

kurarken normal keyini yazdım cdnin, ancak orjinallik sonradan verdim : )

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Hızlı Başlat'taki simgelerin yeri bilgisayarı düzgün kapatmazsan kayar, ya da bu mantıktan yola çıkarak bilgisayar düzgün kapanmıyorsa. Saatin oradaki simgeleri Etkin Olmayan Simgeleri Gizle kısmından mı yok etmeye çalılıyorsun yoksa programların ayarlarından Show Icon On System Tray vb. kısımlardan mı yok etmeye çalışıyorsun? Eğer ilki ise pc ilk açıldığında o simgeler görünür belli bi süre sonra orada gizlenir hemen kaybolmaz.

Metallica Rules
Toplam Hit: 1247 Toplam Mesaj: 11