Xp Şifresini Değiştirmeden Bulmam Gerekiyor
-
kaanstain bunu yazdıRETRET bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
hirens boot cd indir, onu da http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk bununla flash belleğe at,
boot yap flashdaki windowsla aç,
sonra da ordan gir al dosyaları işte.
onun oturumunu açmam lazım, özel bir program var sadece o makinenin mac adresiyle eşleşiyor.
mac adresi aynı kalacak zaten, program ne?
şimdi şöyle bir olay var, ben bu diskten istediğimi alırım fakat şifreli data bir işime yaramaz, program şirkete has bir yazılım, bunda sadece bir kaç kişinin bilmesi gereken bilgiler var fakat raporları manipüle ettiğini düşündüğüm için programı çalıştırmam gerekiyor. şifreyi kaldırırsam benim girdiğimi anlar, benim o makineyi açtığımı bilmemesi gerekiyor. yazılımın şifresini buldum gerzek not kağıdına yazmış, fakat xp şifresi yok, admin hesabının şifresini de değiştirmiş :| bootable ortamda xp şifresi çözen bir program arıyorum, değiştirmeyecek; ethernet boot ile erişebileceğim kompleks bir yazılım da olabilir farketmez tek istediğim lanet şifreyi bulmak.
-
Acmaya çalıştığın programı anlat hoca. Eğer online birsey degilse yöntem daha kolay bulunur
-
ophcrack.sourceforge.net
bunu deneyen oldu mu?
sonuçları yazacam denediğimde :|
-
elimde bir program var benim kullanıcı adı ve şifresini gösteriyordu herhalde öyle hatırlıyom 142 mb bişi upload edeyim dene bir birtane daha var ama onu tam bilmiyorum
edit : program bu bak bakalım bir
Kullanıcı hesabınızı yada admin şifrenizi hatırlayamıyor musunuz? Bu program tam size göre. Program ilk başta şifre sıfırlama olarak görülse de çalışma prensibi olarak sadece “hatırlatıcı” özelliği ile dikkat çekmekte. Bu program sayesinde şifresini unuttuğunuz kullanıcı hesabı yada administrator şifrenizi geri kazanabilirsiniz. Elcomsoft firmasının piyasaya sürdüğü System Recovery Proffesional 3.0 programı ile şifremizi tekrardan hatırlıyoruz. Boyut olarak 132 mb ve çoklu dil desteği ile kullanıcılara sunulmuştur. Dosya içeriğini klasöre çıkartarak bootable cd olarak cd yazdırmanız yeterli. Cd-rom u açılışa alarak cd den başlattıktan sonra gerekli adımlarla şifrenize kavuşabilirsiniz..
bensiz_aglama tarafından 05/Nis/13 00:30 tarihinde düzenlenmiştir -
RETRET bunu yazdı
ophcrack.sourceforge.net
bunu deneyen oldu mu?
dene bakalım ama sonuçları görmeye ömrün yetmez hoca. kendin diyosun şifresinde yıldız var şu var bu var diye.
-
mehmetdiyebiri bunu yazdıRETRET bunu yazdı
ophcrack.sourceforge.net
bunu deneyen oldu mu?
dene bakalım ama sonuçları görmeye ömrün yetmez hoca. kendin diyosun şifresinde yıldız var şu var bu var diye.
insanı çileden çıkarıyorsunuz sesimizi çıkarmıyoruz :| bişey bilmiyosanız yazmayın amk.
aradığımı buldum ben.
ophcrack.sourceforge.net/tables.php
-
bensiz_aglama bunu yazdı
elimde bir program var benim kullanıcı adı ve şifresini gösteriyordu herhalde öyle hatırlıyom 142 mb bişi upload edeyim dene bir birtane daha var ama onu tam bilmiyorum
Kullanıcı hesabınızı yada admin şifrenizi hatırlayamıyor musunuz? Bu program tam size göre. Program ilk başta şifre sıfırlama olarak görülse de çalışma prensibi olarak sadece “hatırlatıcı” özelliği ile dikkat çekmekte. Bu program sayesinde şifresini unuttuğunuz kullanıcı hesabı yada administrator şifrenizi geri kazanabilirsiniz. Elcomsoft firmasının piyasaya sürdüğü System Recovery Proffesional 3.0 programı ile şifremizi tekrardan hatırlıyoruz. Boyut olarak 132 mb ve çoklu dil desteği ile kullanıcılara sunulmuştur. Dosya içeriğini klasöre çıkartarak bootable cd olarak cd yazdırmanız yeterli. Cd-rom u açılışa alarak cd den başlattıktan sonra gerekli adımlarla şifrenize kavuşabilirsiniz..
aynen. gorevini layikiyla yerine getiren bi arac :)
-
ilk denememde sonuç almak istiyorum bu yüzden hızlı bir makineye ophcrack i installer ile kuruyorum, 7.5 gblik xp specials rainbow tables ı programa import ediyorum, diski notebooktan çıkarıyorum, harici olarak bağlıyorum ve denemeye başlıyorum. kuracağım makine thinkpad x220 8gb.
-
moi bunu yazdıbensiz_aglama bunu yazdı
aynen. gorevini layikiyla yerine getiren bi arac :)
bu araç brute yapmıyor başka yöntem mi kullanıyor?
-
Bende Bir Program Vardı Cd den bot edip şifeleri görebiliyordun iki cd yapmiştim ama bulamıyorum şifreleri tamamen gösteriyordu.