folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder XP Sistem Çökertici V.0.1 ( Bat Dosyasi Olarak)

XP Sistem Çökertici V.0.1 ( Bat Dosyasi Olarak)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

varan 1:  önce bir txt dosyasi acip icine
    resim1

varan2: masa üstüne bu sekilde kayit ediyoruz resim2

varan3: daha sonra uzantisini "bat" olarak degistiriyoruz yani resim3 yapiyoruz...

vara4: son asama  olarak kurbana bi sekilde yediriyoruz ve ... 
     , herhangibir tusa bastigi zaman booommm  pc 30 sn kapanicak  ve acilirsa belki 1% ihtimal acilcak :P

alinti yaparken kaynak gösterin... (karakutu) :)

dipnot: simdiden  calismiyor diyenleri duyar gibi oldum ...  ben kendi bilgisayarinde deniyecek olan acemileri bildigim icin  direk sadece  C: yazdim , kafa kullanan lar anlamistir zaten.. C:/windws yapin onu düsmana gönderirken ;)

Mevzu derin | Papikolas Planet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    döküman senindi demek bende yeni buldum ve ekledim sen benden erken davranmışsın tebrikler

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    eyvallah ;) , hizli  olan kazaniyor bu devirde :) istedgin yerde yayimlaya bilirsin ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    dostum senin ismini birkaç yerde daha duydum  güzel çalışmaların var gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum seni ve çalışmalarının devamını bekliyorum :)

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Sitede Yeni opicler acman , kendini kanıtmlamak istemen, cesaretini sergilemen çok güzel .

Şimdi sana soruyorum adama yedirdin adam kabul etti ve PC si çöktü. ELİNE NE GEÇTİ?

Eger bir PCden bir şey elde edemeyeceksen boştan yere bazı işlere girişmenize gerek yok ve bu olay M.Ö. 300 lü Yıllarda kullanılıyordu. Eger döküman eklemek istersen daha yenilikci kimsenin bilmedigi dökümanlar ekle ozaman bizi daha memnun edersin .

Yinede Kolay gelsin ama DAHA YENİLİKCİ olman dilegiyle HOŞÇAKL

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    Xsharez bunu yazdı:

Sitede Yeni opicler acman , kendini kanıtmlamak istemen, cesaretini sergilemen çok güzel .

Şimdi sana soruyorum adama yedirdin adam kabul etti ve PC si çöktü. ELİNE NE GEÇTİ?

Eger bir PCden bir şey elde edemeyeceksen boştan yere bazı işlere girişmenize gerek yok ve bu olay M.Ö. 300 lü Yıllarda kullanılıyordu. Eger döküman eklemek istersen daha yenilikci kimsenin bilmedigi dökümanlar ekle ozaman bizi daha memnun edersin .

Yinede Kolay gelsin ama DAHA YENİLİKCİ olman dilegiyle HOŞÇAKL

yani illaaa  cok bilmisler cikicak laf sokmaya calisicak.. lan olum sana ne  yahuuu !!1 milatdan önceymis madem öyle yazsaydinda ögrenseydik  töbe yarabbim sen aklima mukayet ol ....

elime ne gecicek biliyormusun tutki senin o  bilgisayarda ciplak resimlerin var tutki okuldaki bilgisayar ve notlarin cok kötü tutki adama kil oldun sana ne isteyen istedigi gibi kullanir ...

dipnot gecmeyi unutmusun .. bana bak sayin cokbilmis kibirli mahlukat, eger birsey yazacaksan kendi adina yaz  tamammi  canim cok bilmisim doktorum paysalim :P  uzaa git beee töbe yarabbimm

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    karakutu sinirlenme bea tşk bilgiler için..

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

eyvallah babacan , bir an sinir iste :) ..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

Xsharez bunu yazdı:

forumlarda her yeni konu açan, kendisini kanıtlamak istiyor anlamınamı geliyor? kimse konu açmasınmı yani...

biz buna kendini kanıtlamak değilde forum paylaşımı diyoruz...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEdD_bOyY
    rEdD_bOyY's avatar
    Erkek
    yaaaaaaaaaaaaaaa beyler susunda bi bişi sorcam txt yi bat a nasıl cevircez
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    sağ tuşa bas yeniden adnladır de .txt yi sil .bat olarak değiştir

Toplam Hit: 6241 Toplam Mesaj: 23