Xperia Arc Fikir
-
arkadaşlar samsung gio kullanmaktayım hem ekran boyutu hemde flash desteği yüzünden cihazımı değiştirmek isityorum Xperia arc gördüm geçen hafta saturnde çok hoşuma gitti hem durusu hem ele oturuşu hemde büyük ekranıyla beğenimi kazandı almayı düşünüyorum fakat bunun yerine önerebileceğiz yada bunun iyi kötü özellikleri nelerdir yardımcı olursanız sevinirim...
-
Arc multimedya özellikleri bakımından iyi telefon fakat performans dersen aynı şeyi söyleyemem.
Samsung galaxy s veya lg optimus black almanı öneririm.Eğer bütçen uygunsa Lg optimus 2x veya galaxy s2 al derim rahat 5 sene götürecek telefonlar bu ikiside.Başta belirrttiğim telefonlar ise Arc ölcütünde telefonlar.
-
performans derken potimus black düşünüyordum başta ama açıkçası kasası hoşuma gitmedi arc ın çeken yanı daha büyük ve canlı ekranı we tasarımı cihazı spot almayı düşünüyorum açıkçası. ve 4-5 sene kullanırsam patlarım ben onu 1 max 2 sene çıkarsın yeterli bnm için. bu arada galaxy s ve optimus black in +ları neler belirtmek gerekirse
-
Galaxy s 4.0 büyük ihtimalle güncellenecek ve eski olmasına rağmen sağlam işlemcisi var.Ayrıca Blackin ise ekranı Arca bin basar.Black şuan bulabileceğin telefonlar içinde en iyi ekrana sahip telefonlardan biri.
http://www.youtube.com/watch?v=F-qji3kU9sg&feature=fvwrel
Ama arcın fiyatına Lg optimus 2x bulabilirsen hic kacırmadan al derim.2 çekirdek olması işlemci bakımından galaxy s2 le kafa kafaya veya geçmesi artılarından biri.Şuanda piyasanın en sağlam telefonundan biri.
Eğer 2x düşünürsen incele derim:
http://www.androidturkiye.net/2011/05/13/lg-optimus-2x-ve-samsung-galaxy-s2-buyuk-kapisma-bolum-1/
-
açıkcası lg düşünmüyorum daha önce kullandım we dh araştırmalarında javada donduğunu gördüm. optimus black in ewet şimdi moda çift çekirdekliler. samsungun kasası çok kaba ondan istemedim onuda galaxy sII nin kasası ince we kibar fakat onlarda 1200tl gbi bir rakam spotta.
-
Bence Lg düşünsen iyi olur.Çünkü Lg açıklama yaptı androide daha fazla destek verecegine dair.Bir de önüzümüzde ki yıl google yeni telefonunu Lg yaptıracak.Fakat dersen ki yok Lg istemiyorum.Htc Desire Hd öneririm hem sağlam telefon hemde Sense arayüzünün keyfini çıkarırsın.Şuanda androidin başına oturmuş durumda Htc samsungdan devr aldı.
-
az önce optimus black araştırdım parlak ekranı hariç hiç bir artısı yok ekran geçişlerinde donmalar yaşanıyor javada kasıyor. arc'ta bunlar yoktu ondada ısınma sorunu war. galaxs s e gelince aşırı kalın sırf bu yüzden iphone almnıyorum kalınlığı ve ağırlığı yüzünden. xperia nın tasarımı hoş fakat o parayı hakedermı onu düşünüyorum. zaten aynı paraya galaxy s2 bulsam ondan yana kullanırım herhalde tercihimi... lg daha önce kullandım artık beni hiç çekmiyor nedense. çünki çekim güzü çok düşün gelende lg'nin modellerinde birde antipati oluştu sanırım... htc konusunda yine kaba cihazlar üretiyorlar çok kalın cihazları. arc a gelince dahili hafızasının 320mb olası düşündrüyor beni. h.kartınada yükleme yapılsa çok fazla uygulama yüklenemez o cihaza.
-
Arcı ele derim.Lg eski Lg değil bilgin olsun.Androidde süper telefonlar yaptılar.Ayrıca black benim arkaşdada var.Hatta sitedeki adı baba3232 kendisine sorabilirsin şuana kadar ne bir kasma nede geçişlerde sorun görmedik :D
-
şu an için lg yi tasarım we dh incelemesindeki sorunları yüzünden galaxy s ide kaba kasadan arc ıda 320mb dahili hafıza we sizin olumsuz yorumlarınız yüzünden eledim. elde kaldı sıfır. :D
-
htc'ye dal..
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------htc'ye dal..
-----------------------------tasarımları kaba acama motorola atrix i kaça buluruz spotta? ;D