Xperia Kullanan? (Yada Bilen)
-
Sony pazara geç girdi ama tasarımı falan hoşuma gitti. Bi sürü Xperia türü varmış. iPHone ile rekabet eden en üst düzey xperia nedir nasıldır ? Donanımı, dokunmatiği, ısınma olayı, şarjı falan ne durumda ?
Telefonun şekli çok hoş olmuş.

-
ben neo v kullanıom, gayet iyi, ice cream sandwich'de var, bi teknoloji marketine gidip test et, senin gösterdiğin sanırım U, n3xt almıştı ondan, o da güzel cihaz, sony bu işte başarılıdır. Tavsiye ederim.
samsung o kadar yüz tanımalı telefon diye reklam yaptı, sony'nin böyle bi reklamını gördün mü mesela?
ayrıca, samsung 4.0 sürümünün ihtiyaçlarına yönelik donanım oluşturmaya çalıştı (bknz. galaxy s3), fakat sony 4.0 sürümünü hafifleştirdi ve daha düşük donanımda çalışabilir hale getirdi (bknz. 1ghz tek çekirdek işlemcide 4.0 çalışıyo), buradaki vakîflığa sen karar ver hangisi daha mantıklı :)
-
donanımhaberde vardı incelemesi..
edit: dipnot olarak sunuda söyliyim samsung galaxy s gibi bi telefona güncelleme vermezken
sony en düşük telefonlara bile 4 güncellemesini vermişti ve glonass desteğini
kısacası sony malının arkasında duruyor takdir etmek lazım
DestinatioN tarafından 10/Eyl/12 16:41 tarihinde düzenlenmiştir -
xperia arc kullandım taş gibi telefon dokunmatiği çok hassas , hızı gayet iyi gta 3 oynamıştım telefonda kasılma falan olmadı
şarjı orta düzey mesaj ve arama yaparak 2 gün gider.
Lathedarkman tarafından 10/Eyl/12 18:11 tarihinde düzenlenmiştir -
xperia da en klas olanı arc s lakin xperia s berbat bi telefon çok kaba hiç biyerine sıgmaz.... donmalar çok takılma kapanma had safhada düzeldimi bilmiyorum... ama tavsiye etmiyorum... sony kalitesini xperia s de kullanamamış olsa gerek...
s2 ile mutluyum s3e terfii etmeyi düşünüyorum işe girince..
-
arkadaşlar kirlilik olmasın diye bu başlıkta sorayım dedim
xperia tipo var bende android 4.0 var
unbrick, os değiştirmeden anlayan mürit varmı?
-
xperia arc s var dungeon hunter'ı i phone daki gibi oynuyom.
-
ben Xperia P kullanıyorum. sarj 1 gün falan gidiyor işletimi biraz takılıyor arada , bazılarında camerada takıntı varmış ama bende yok onun dışında güzel telefon benim hoşuma gidiyor en üst düzeyi Z incele biraz cok hoş biraz fazla param olsa onu alırdım .
-
hocam arkadaşım z aldı, telefonda azcık oyun oyniyim internete gireyim, 5-10 dk sonra hemen suya sokuyorum, çok ısınıyo diyo bana
-
arkadaşın dediği gibi sony malının arkasında duruyor.android güncellemelerini veriyor
ben 2 yıldır xperia neo kulanıyorum. tipide çok güzel,özellikleride iyi.
bozulana kadar kullanırım ben bunu, telimi seviyorum.
-
sola kullanihorum arayz bence samsungtan iyi ekrani çok kullandiran uygulamalarda srtnmeye bal snma oluyor yoksa isinmiyor sarj sresini begenyor ama b 4.0yapamadim gitti