Xrayci.Com
-
arkadaşlar nedir bu site böyle ya Çıplak gösteren gözlük satıyorlar :) olayları nedir? :)
-
olaylarını söylüyorum photoshop :D
-
vay canına ..hakikaten gerçekmi acaba ?
-
gerizekalılar için para tuzağı bu arada bütün müşteriler galiba "herkes" yazmasını bilmiyor. burdada gerçekmi yazanları gerçekten görmek istemiyorum :| ürünlerde deal extremdeki radyolu gözlükler :|
Ahmet D.01.09.2011/10:40slm arkadaşlar yorumları okuduktan sonra bende hemen x-ray gözlükten sipariş verdim gözlüğü aldığımda direk taktım ve o an şaşırdım çünkü ilk defa böyle bir durumla karşılaştım herkezi çıplak görüyordum gözümü nereye çevirsem herkez çıplak mükemmel bir şey, dünyadaki en büyük çılgınlık bu olsa gerek.
Halil Akyalı24.08.2011/20:10Merhaba öncelikle böyle bir gözlüğü bize sunduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum ürünüm gizlilik içerisinde ve bahsettiğiniz gibi kapalı kutusunda geldi gözlüğümü taktığımda inanamadım gerçekten herkez çırıl çıplak arkadaşlarıma söylediğimde kimse inanmadıma gözlüğü taktıklarında kendileride sipariş verdi.
ve dahası müşteri yorumlarında ... :| -
3. slayttaki adamın pantolonuna ve t-shirtina geliyor ama hiç bir fark yok dikkat et anlarsın :D
-
Nasıl yani ya bunu ciddi olarak gerçek sananlar varmı,
-
Bunları polise ihbar etmeli aslında bu nedir ya resmen dolandırıcılık
-
dikkat ettiniz mi resmin birinde göstermiyor.
-
-
Sex gözlüğünü almadan önce böyle birşey olabilirmi diye düşünmüştüm. Merakımı gidermek için aldım. Gerçekten işe yarıyor herkeze tavsiye ederim.
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------Sex gözlüğünü almadan önce böyle birşey olabilirmi diye düşünmüştüm. Merakımı gidermek için aldım. Gerçekten işe yarıyor herkeze tavsiye ederim.
-----------------------------Acaba ilk annesine mi baktı merak gidermeye :|