Xrummer Full
-
arkadaşlar uzun süredir aradığım fakat bir türlü bulamadığım bir program kendisi. Şimdi bazı arkadaşlar bu program ne diye sorabilir hemen açıklayayım. Binlerce siteye bir tıkla konu açabilmeniz için bir programdır kendileri. İnternette o kadar aradım fakat bir türlü bulamadım. Tek çarem tahribattan müridlerden yardım istemek. Bu da olmazsa zaten bu sevdadan vazgeçicem. Piyasada bulunan programar çalışıyor fakat database yok hiçbirinde.
Aktif olarak kullanan bi arkadaş varsa hayrına banada programı verebilirmi acaba..
-
hocam o kadar pahalı bi şeyi hayrına kim verir. onun alternatifi 1-2 program var onları istmeyi dene bence.
-
hocam warezde çalışan bir yığın var bu programdan fakat database'i yok warezde. Bi arkadaş satıyodu 20 yüroya alıcaktım. Adam kayıplara karıştı mk.
-
xrumer ile xrummer aynı şeymi hocam
Xrumer 5.09 Full + Crack + Hrefer + Seo Araclari bu sekilde konular acılmıs ama kimse calıstıramamıs heralde
birde www.blackhatteam.com/
bu sitedeki kesin calısıodurda vip istiodu burası sanırım
-
Ben de çok aradım bu programı, garip olanı demolarında bile virüs var, hem de öyle böyle virüsler değil en yüksek riskli backdoorlar.
-
Aynen bende aradım. Fatih'in dediği gibi demoları bile virüslü. Sick Submitter var. Onu kullanmayı dene.
-
bulamazsın.
-
ne kadara satılıyo bu dalga? bide özelliklerini yazabilcek varmı acaba?
-
Evet bende aramı$tım zamanında, birde MultiPoster Black var ilgilenenler bakabilir.
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
ne kadara satılıyo bu dalga? bide özelliklerini yazabilcek varmı acaba?
-----------------------------ben kendı bıldıklerımı yazım yanlıs ve eksıklerı tamamlayın :D
400 dolarcık ancak program onlıne destek hızmetı saglıyor sıtelere sen uye olmuyorsa o yuzlerce sıteye kendısı uye oluyor sen sadece konu ekleyıp tıkıyorsun vps fılanda lazımmıs ama o 400 doları rahat cıkaracak programmıs yatırım yapmak ıstenılırse bır upladcıyla bırlıkte buna yatırım yapacan :D:D
-
CodeInside bunu yazdı:
-----------------------------
Evet bende aramı$tım zamanında, birde MultiPoster Black var ilgilenenler bakabilir.
-----------------------------hocam onu kulanıyorumda arasıra cıldırtıyor adamı oda :D