Ya Sizce ? ( Tartışma Konusu)
-
kendini ispatlama çabasıdır gidiyor tartışacak birşey yok .
-
Yaşa gitsin :)
-
Ergenlik çağı ve bir insanın karakterinin oluşması 19 ve 20 yaşlarında olgunlaşır ve biter. Ondan önce herkes sadece azgındır diyebiliriz. Ve toplumsal hareketlerini cinsellik üzerinden tamamlar. Yani ana teması budur lise yıllarının. Tabi ki politik fikirleri, dinleri-dinsizlikleri, olağanüstü yetenekleri olabilir. Sevgilileri olabilir veya efendi-serseri takılabilir hepsi olabilir ama bunların hepsi cinsel dürtülerin, cinsel hareketlerin, kendini hep kendi cinsine ''erkek'' diye tanımlandırma çabasının bir ürünüdür. Karşı cinslerin de aynıdır durum. ''Erkekler'' ama ''adam'' değiller. Yani liselileri tartışmana gerek yok. Gençtir, ne yapsa yeridir diyeceksin bu durumlarda. Ama bariz bir sapkınlık göremedim ben yazdıklarında. O zaman düşünürdük. Dert etme yani. Gençlerin o kadar hata(hata bile değildir) yapmaları doğaldır.
-
len tartışılacak bişey yok sanki 20 yaş altı nesil jupiterden geldi. bu nesilde bozukluk varsa ana sebep bundan önceki nesilin de bozuk olması. bu böyle ilk insana kadar gider. sanki 20 yaş üstündeki her insan istanbul beyefendisi. isteyen istediğiyle yatıp kalkıyor hala neyin tartışmasını yapmak ister insanlar anlamış değilim. evlenmeden cinsellik istemeyen evlenene kadar sevişmez, isteyen de yapıyor istediğini zaten. milletin sevgisinden, sevişmesinden sana ne? :D
-
çavuşu tokatlıyormusun
-
cinsellik ve kumar basariyi geciktiren ya da bitiren iki temel kotuluktur. (kumardan kastim isini sansa birakmak. orn. sigara icmek: seni ne zaman zehirleyecegi belli olmaz. gibi. ) cinsellik=sevgili veya karsi cins. isin ozu... basari elde edilmeden bu ikisinden kacinilmali.
-
ergenlik, psikolojik savaş baş etkenler.
-
yaşar ne yaşar ne yaşamaz olayına dönmüş hoca.
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------
bu yeni nesilin böyle olmasının en büyük etkenlerinden biride özentilik hocam. çok sınırlı sayıda imkanı olsada maddi manevi anlamda kendini dışarıya çok rahat free yedi önünde yemedi arkasında gibi göstermeye çalışmakla geçiyor zamanları. Batı özentiliği demiycemde rayından çıkmış acaip bi şekil değiştirme özelliği adını koyamadım yani:)
Sevgili konusuna gelirsem hayatının tamamını yaşayabileceğini düşünüyo ve görüyorsan ve tabi oda bunları snn için doğruluyorsa bnce ilişkiye girmek girmemek zamanın sana sunacağı bir alternatif olur sadece yani bir lüx değil. sonucta aynı fikirler ve görüşler varsa kafanızda boşvermek lazım 'millet neder'i.
-----------------------------baylıyorum bu adamın yorumlarına :)
-
lan bu gençliğin ben taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... diye sayıyorum sayfalarca sayıp söverim. neden diyceksiniz bu kadar or*sp* bi gençlik görmedim arkadaş bizde liseliydik okulluyduk (şuanda üni 2deyim ya g*tüm kalkık bilader) lan böyle olay görmedim ben arkadaş kız arkadaşımın arkadaşları var liseli kızlar abi orasını burasını açıp fotoğraflar çekmeler aptal saptal konuşmalar neye hizmet ettikleri belli değil bunların yani erkekleri peşlerine takmak için yapmadıkları yok ulan cahil insansın sen konuşmaya çalışsan bi boktan anlamazlar anca xDe q'lu yazılar yazsınlar,kaşar dersin kabullenmez or*sp* dersin ;ona parayla verene derler lan kızım zaten senin beynin ve bedenin her dakika birilerine verişte. türk erkeklerinede sövüp sayasım var böyle basit yaratıklara nasılda av oluyo gavatlar bi 50 gram uğruna nasılda şekilden şekile giriyo hanzolar biraz özgüven yok valla yok.(zamanında bende yapmışımdır böyle şaklanbanlıklarda yok abi bu kadar ne yaptım ne gördüm). şöyle bi durum varki eskiden erkek kızı eve atmaya çalışırdı şimdiyse kızlar erkekleri atmaya çalışıyo yalan yok bilader yakın kız arkadaşlarımdan çok duydum böyle kızları bunları yapmaya başlayan kızların yaşı 16ya 15e düşmüşse bi sorun vardır arkadaş ne bu lan böyle nerde yaşıyoruz yeminle tiksiniyorum bu gençlikten,bide şöyle bi faktör var erkeklere abaza diyen kızlar var ortada çok ama yaşadığım ve dinlediğim olaylardan yola çıkarak anlıyorum ki asıl abazalar kız nesline geçti nerden diyeceksiniz abi daha ilk görüşmede dudaklarına yapışan daha ilk buluşmada pantolonun fermuarında ellerine kızlardan bahsediyorum.bi kızla konuşuyorum gayet ciddi gibi değişik lan bu diyorum günler ilerledikçe değişiyo lan akıl hizmet cinselliğe gidiyo direk mesajla bile ' hayatım geliyimmi yanına beraber uzanalım ' bu ne dayı bu ne bana bunu anlat nereye gelcen evindesin tv izliyosun pazardan aldığın pijamanla işte neyin fantezisi bu lan.Allah belanızı versin diyorum soğuyorum hemen.şimdi diyceksiniz lan oğlum ne güzel işte yapsana fantezini yok istemiyorum müridlerim valla istemiyorum msn grupta konuşanlar varsa yada godless turtless grubunda nickimde bakirprens'te yazar (şimdi dalga geçen olursa söverim) gerçekten yapmak istesem yapardım hemde akıl almayacak yerlerde bile ama ben istemiyorum. türk erkeğine sesleniyorum burdan madem bakire biriyle evlenirim diye bakıyosunuz evliliğe o zaman erkekliğiniz delikanlılığınız nerde LAN! aklınız fikriniz hep skiş sokşta sizinde allah belanızı versin diyorum burdan. geçen gün bi kız arkadaşımla konuşuyodum böyle böyle mevzu çıktı bakirelikten kız açık açık dedi ' tanrı kızlara onu oraya korumaları hayatlarında bi kere özel olucak ve onunla geçirecek erkek için koymuş onu saklamak lazım ' ( tam olarak böyle değildi hatırlayamadım kusura bakmayın bu tarz bişeydi) bende bu mantıktayım müridim bende evleneceğim (Allahım nasip ederse ölümü onunla tadacağım bi bayan) bende bakirliğimi ona saklıyorum (şimdi içinizden küfür edip hassktr diyceksiniz) gerçekten böyle olucak bu olay inanın seksin peşine düşseydim yapardım yapmazdım değil ama istemiyorum ne bileyim işte lan bu konuda çok hiddetleniyorum daha anlatırımda wow'a gircem 2-3 saat stress atıyım sıkıldım küfürler ve yazım hataları mantık hataları için affola bu arada kızlara yüklenmiş gibi olsamda bunlar gözlemlerin erkekleriniki herkes bilir zaten benim anlatmama gerek yok ayrım yok yani bende erkekler melek yok alayına isyan :|, peace hommyz