Yaa Bu İnternete Noluyo :S
-
yaa kardeşlerim bende mi sorun var telekom gene adilik mi yapıo annlamadım internetim manyak yawaş :S bi dosya indiriom 3,30 kb/s filan bu ne yaa sayfalarda dolanıcam bi tıklıyorum 1 2 dk açılmasını bekliyorum noluyoz gene önüme kabloları değiştiriyolar die gelmeyin düşer bayılırım artık ne kabloymuş böyle :S
-
microsofttun ısı kesın :D
-
bende de var bu sorundan.acaba modemden mi dedim..
-
altyapı ile alakalı bence :S
milletin bağlantı hızlarını 2 ye katladılar, limitleri kaldırdılar, ucuzlattılar.neymiş turbo adslmiş :ı kaldırmıyor hali ile.
-
brontok.q virüsünden kaynaklanıor olabilir..
-
hic bi virus megaterabyte lık alanları dolfurupta int i yavaslatamaz telekomun altyapı calısmalarıyla ilgili bide hızı arttırıp bant genisligini sbt tutmalarıylada alakası var telekoma kolum girsin demek bu durumu ozetler
-
Bendede aynı sorun rapidshare den maşallah 15 kb ile dosya indiriyo normalde 115 e vuruyodu ne oldu desek telefonda virüs girmiştir der Telekom çalışanı :@
-
@netkomik doğru söylemiş, 3 kuruşluk yatırımla milletin hızları 4e katladı kansızlar cefasını biz çekiyoz + tkg (telekoma kafam girsin)
-
Türk telekoma kafam girsin !
-
sormayın eskiden downoad yaparkn 100kb ın altına dusmuyodu su 1mbit muhabbetinden sonra
10 kb le indirdiimi hatırlıyom ulan anlamıyom madem beceremiceniz niye herkesi 1 mbit yaptın???
-
demek ki tek sorun bende degıl mıs ... 4 kat daha hızlı internet devri basladı :)
Toplam Hit: 2005 Toplam Mesaj: 13