Yabancı Dil İcin Hangi Ülke
-
Gençler tanıdığım biri dort bes aylığına yabancı dil yani ingilizce icin yurtdışına gitmeyi düşünüyor. Artisiyla eksisiyle bildiginiz tavsiye edeceginiz ülke ya da ülkeler var mi?
-
Bu egitime ayirdigi para azsa Malta, coksa İngiltere, hic dert etmiyosa parayi Avustralya.
Ama bana sorarsan İngiltere öncelikli olmali derim.
Florenzi tarafından 25/Eyl/16 13:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Florenzi bunu yazdı
Bu egitime ayirdigi para azsa Malta, coksa İngiltere, hic dert etmiyosa parayi Avustralya.
Hocam arkadas bayan. Kalacak yer, elde edecegi geri dönüş, egitim kalitesi vb yonunden elinde bilgi var mı ya da yorumun
-
3Dxsolid bunu yazdıFlorenzi bunu yazdı
Hocam arkadas bayan. Kalacak yer, elde edecegi geri dönüş, egitim kalitesi vb yonunden elinde bilgi var mı ya da yorumun
-
Florenzi bunu yazdı3Dxsolid bunu yazdıFlorenzi bunu yazdı
Teşekkür ederim
-
ingilizlerivhayatımda tanıdığım en adi ve o. çocuğu ırk olarak belirtebilirim, gitmeni de önermem, zaten aksanlarını anlamak ayrı bi dert o yüzden para varsa eğer Kanada yı veyahut Avustralya yı tercih etme(si)ni öneririm,
aslında oralara bile gerek yok bi bakıma, herhangi bi ingilizce konuşma oranı yüksek ve yaşam standartları gayet olağan ülke şehirlerden birine gitsen mesela amsterdam'a filan, bi de coki yapsan takılsan böyle güzel güzel 1 sene 2 sene hani akıcılığı yakalamak için yeterli ( test edildi- onaylandı ;) )
-
Clostridium bunu yazdı
ingilizlerivhayatımda tanıdığım en adi ve o. çocuğu ırk olarak belirtebilirim, gitmeni de önermem, zaten aksanlarını anlamak ayrı bi dert o yüzden para varsa eğer Kanada yı veyahut Avustralya yı tercih etme(si)ni öneririm,
aslında oralara bile gerek yok bi bakıma, herhangi bi ingilizce konuşma oranı yüksek ve yaşam standartları gayet olağan ülke şehirlerden birine gitsen mesela amsterdam'a filan, bi de coki yapsan takılsan böyle güzel güzel 1 sene 2 sene hani akıcılığı yakalamak için yeterli ( test edildi- onaylandı ;) )
Sağol hocam
-
ABD ya da Kanadada daha iyi öğrenebilir, ingilizlerin aksanına alışmak zaman alabiliyo
-
kanada yada avustralyada dil öğrenilmez bu işin bir numarası londradaki dil okulları
-
Florenzi bunu yazdı3Dxsolid bunu yazdıFlorenzi bunu yazdı
Yabanci dil okullari icin 10 saatlik olan part time calisma izninide yanlis hatirlamiyorsam 2014 gibi kaldirdilar.
-
londra metropol oldugu icin toplum içine çıktığında ogrendiğin ingilizceyi kullanmak için fırsatlar daha az olabilir güney sahilinde londraya yakın kücük ve orta caplı sehirlerde ogrenim gormek daha avantajlı bana sorarsan. illa londraya gidilmek isteniyorsa yakın oldugu icin haftasonu trenle rahat rahat gezilir gorulur. hatta gatwick havaalanından iskocya , irlanda vb. gidilebilir. ayrıca sehirler küçük ve orta olcekte oldugu icin ingilizce konusulma oranı daha fazla ve guneyliler daha temiz bir ingilizce kullanıyorlar aksan bakımından. brighton yada bournemouth olabilir ayrıca kaplan academy kalitelidir.
http://www.kaplaninternational.com/united-kingdom/bournemouth/english-school-bournemouth & brightonda da var kaplan ama junior sanırım.