folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yabancılara Tek Bir Hasta Bile Vermem

Yabancılara Tek Bir Hasta Bile Vermem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

1999 DEPREMİNDE İSTENMEMİŞTİ 

17 Ağustos 1999 depreminde o zamanın Sağlık Bakanı Osman Durmuş "Yabancılara tek bir hasta bile vermem" diyerek, ABD Deniz Kuvvetlerine ait yüzer hastaneyi istememişti.

http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/9908223.asp?gid=229&sz=89976

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

güzel bir haber

ancak başlık seçimi yalnış, kıştırcı, tahrik edici olmuş

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

milliyetçilik yapacam diye ne hallere girmişler..kardeşim afet durumunda (eğer insan sağlığına önem veriliyorsa tabi) herkes elinden geleni yapar..gürcistanda savaşta o kadar yardım gitti..onlar hristiyandı ve gürcüydü.. :|

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

haberde güzel

o zaman yunanistandan gelen yardım ekipleride kabul edilmedi çünkü hep askeri ve sratejik yerlerde konuşlanmak istediler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Sahiden öyle mi demiş?Hiç hatırlamıyorum.Hürriyet'in patlak haberler konusunda uzman olduğunu biliyorum ama.Osman durmuş'un tipini,duruşunu,davranışını hatırlayacak olursam doğru olma ihtimalide olabilir.Ama eğer öyleyse bravo diyorum.Sağlık bakanının enkaz altında yaşam mücadelesi vermiş vatandaşlarının sağlıkla ilgili kararlarını kendi vermesi,üstelik de ideolojik görüşlerinin etkisi altında kalarak.muhteşem bir hareketmiş.Ne de olsa milletinvekili ülkemizde millet bir kere vekilini seçmeyegörsün,vekillerin bir tek yataklarına girmediği kalıyor.

efrasçığım sende abartma istersen.Adamlar o dönemde bize en çok yardım eden ülkelerden biriydi.Üstelik tüm dünya ülkelerinin seferber olduğu bir durumda tesadüfen dahi olsa stratejik yerlerde yardım yapsalar ne olacak?O durumda türkiyeye savaş mı açacak?dünya eski dünya değil.birleşmiş milletler var,nato var.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    bigwave bunu yazdı:
    -----------------------------

milliyetçilik yapacam diye ne hallere girmişler..kardeşim afet durumunda (eğer insan sağlığına önem veriliyorsa tabi) herkes elinden geleni yapar..gürcistanda savaşta o kadar yardım gitti..onlar hristiyandı ve gürcüydü.. :|

o dönemde ne hastane sıkıntımız oldu nede erzak bizim güçlü bir devletimiz var ve gerçek düşmanlarımız

hatta depremden sonraki en hızlı konut edindirme çalışması bile yapıldı

ayrıca düşmanlarımız insanı yardım adı altında ülkeye toplum mühendislerini ve ajanlarını sokuyorlar

zira yunanistan ekibi o dönem askeri bölgelere yakın bir yere konuşlanmak istediği için izin verilmedi!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Bırakın efenim bu 'türkün tek dostu türktür,herkes düşmandır,biz bize yeteriz teranelerini' o dönemde tüm dünya ülkelerinden yardım aldığımız gün gibi ortada.Üstelik bunu borç kisvesi altında değil yardım adı altında yaptılar.

efrasyap bunu yazdı:
    bigwave bunu yazdı:

o dönemde ne hastane sıkıntımız oldu nede erzak bizim güçlü bir devletimiz var ve gerçek düşmanlarımız

ayrıca düşmanlarımız insanı yardım adı altında ülkeye toplum mühendislerini ve ajanlarını sokuyorlar

zira yunanistan ekibi o dönem askeri bölgelere yakın bir yere konuşlanmak istediği için izin verilmedi!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

efrasyap bunu yazdı:
    bigwave bunu yazdı:

Şu,bu,o,havada uçan kuş,denizde yüzen balık herkes faşisttir böyle konularda.Açıklama yaparak düzen dışına çıkma.:) Duymak istenilenin dısında konusrusan ya faşist olursun yada demagoji yapmıs olursun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

efrasyap eğer yardım alınacaksa zaten öyle tükiyenin herhangi bi yerinden istanbula gidecek kadar kolay değil.

dışişleri var iç işleri bakanlığı var..bunlar bu tür girişimler için zaten önlemini alırlar..Türkiye sınırlarından böyle bir

yöntemle içeri girmek eğer önlemler sıkı tutulmazsa tabiki dediğin gibi olur.. ama işte önlem almak-alabilmek-burada önemli..?!

öyle Yabancılara tek bir hasta bile vermem" diyerek bi yere varılmıyo..çaresine bakıcak..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Evet bu adama insanlar banyo yapamıyor/tuvalet bulamıyor, hastalıklar baş gösterecek dendigide  yanlarında camii karşılarında deniz var demişti.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ula dünyada ekonomi krizi var ne depremi...ekonomikden sorumlu bakan tedbir filan almamış. gene millete girecek zamlar.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2151 Toplam Mesaj: 13