Yabancıların "Türk" Ler Hakkındaki Görüşleri..
-
:))
bu adamlar Türkleri tanımıyor :)
en azından bugünkü Türkleri..
-
ver gazı...
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------ver gazı...
-----------------------------
ne gazı gazınmı var senin -
80 yıldan bu yana bu sözlere bir ilave yapılamamıştır, aksine sözler geri alınacak noktaya gelmiştir.
-
yasin_55 bunu yazdı:
80 yıldan bu yana bu sözlere bir ilave yapılamamıştır, aksine sözler geri alınacak noktaya gelmiştir.
doğru ama bunun sebebi yavşak siyasetçilerdir -
demodor bunu yazdı:
yasin_55 bunu yazdı:
doğru ama bunun sebebi yavşak siyasetçilerdir
-----------------------------her neyse işte ben sadece kendimce bi saptama yaptım . dediğin doru.
-
evet bencede sahip çıkamadık.. eğer birisi milliyetçi kavramının ne anlama geldiğin anladysa bide erken yaştaysa abi okuyacak.. fizikçi olacak kimyacı olacak devleti için çalışacak.. hukukçu olup milletin yalancığılını yapmayacak..
-
DEVŞİRME olmaktan gurur duyuyorum !
-
Artık savaşlar eskisi gibi ovalarda, bayırlarda, cepelerde yapılmıyor.. Yapılsaydı adım gibi eminim Türk milleti olarak bu söylenen sözlerin daha da fazlası söylenirdi bizlere.. Gel görki eskiden aylar yıllar süren savaşlar günümüzde günlere saatlere sıgdırılıyor..
Boşa dememişler Silah icat olundu mertlik yigitlik bozuldu diye... Bu böyle olsada Türk olmaktan gurur duyuyorum.. Ne Mutlu Türküm Diyene..
-
Şu sert feodal yapıdan gelenlerin önü kesilemedki zamanında o geldi bu geldi istanbula ki bu sözleri söyleyenlerin çogu zamanın diplomatik görusmeleri için gelen giden yada yurtdısna istanbuldan gidenlerdir.İpini koparan geldi sehir hayatına adepte olamayıp kendilerini varoslara çekerek yabancılasıp kendi alt kültürlerini kurup bununla yetinmeyip sehir yasamına asimile olmakta direnenlerin yol açtıgı kötü imaja bakarak bu günleri görselerdi söyle olurdu diyip gulerek espiri yaptıgını zanneden insanların ortalarda dolanmasınada sebep oldular.Bu yazılanlar çok eski degil buna benzer seyler bizler orta asyadayken de çeşitli destanlar ve yazıtlarda da yer alıyor yani biz degişmedik sadece imajımızın içine ettiler...