Yakışıklı Olmak Nedir ?
-
erkegin yakışıklısı cebinde parası olandır.. örnekleri çevremizde bolca bulunmaktadır..
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------Böle Bişi Yakışıklı Olmak :)) Yeminle Sölüorum Ölüolar Bu Fotoya Hatta İstiosanız Konusma Loglarını Yollayabilirim Bi Arkadasım Bu Resimle Bütün Kızları Tavlıomus :D zujhaufhaufhalşkgwelşjaklfşjaf :W
-----------------------------bu çocuk adana conosuna benziyor:D
anca şopar kızları kandırır sapık herif:p
şaka şaka hacım sen en az benm kadar yakışıklısın rahat ol:) benim extram göbeem:D
ayrıcana yakışıklılık göreceli fln değildir.
Adamın eliyüzü düzgünse boyu posu yerinde ise yakışıklıdır.Yakışıklılığında seviyesi vardır orası ayrı işte :)
-
BlindGuardianN bunu yazdı:
-----------------------------
erkegin yakışıklısı cebinde parası olandır.. örnekleri çevremizde bolca bulunmaktadır..
-----------------------------Çok Doğru Diosun Kardeşim Zengin Bi Adam Herzaman Yakışıklıdır:D O Zaman Al Bu Resim Kapak Olsun :D
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------Böle Bişi Yakışıklı Olmak :)) Yeminle Sölüorum Ölüolar Bu Fotoya Hatta İstiosanız Konusma Loglarını Yollayabilirim Bi Arkadasım Bu Resimle Bütün Kızları Tavlıomus :D zujhaufhaufhalşkgwelşjaklfşjaf :W
-----------------------------bu çocuk adana conosuna benziyor:D
anca şopar kızları kandırır sapık herif:p
şaka şaka hacım sen en az benm kadar yakışıklısın rahat ol:) benim extram göbeem:D
ayrıcana yakışıklılık göreceli fln değildir.
Adamın eliyüzü düzgünse boyu posu yerinde ise yakışıklıdır.Yakışıklılığında seviyesi vardır orası ayrı işte :)
-----------------------------Seni Tebrik Ediyor , Şiddetle Kınıyor , Başarılarının Devamını Diliyorum...
-
engin o saçları yapmak için kaç volt lazım?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Alper Kalbimi Kırdın Ex Aşkım :W
-
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bilimsel olarak soruyorum :) birde elektriği nerden alıyosun?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bilimsel olarak soruyorum :) birde elektriği nerden alıyosun?
-----------------------------harbi o saçları ohale sokacak elektrik dötündeki kıllanı ne yapıyor acep oda ayrı bir merak konusu adıma:D
-
-----------------------------BlindGuardianN bunu yazdı:
-----------------------------Çok Doğru Diosun Kardeşim Zengin Bi Adam Herzaman Yakışıklıdır:D O Zaman Al Bu Resim Kapak Olsun :D
-----------------------------iyide bu adam deil :=) hadi adam oldugunu varsayalım.. yeterli parası varsa yine olur :)
-
Bknz. HaYVaN :|