Yakışıklı Sakal Uzatma Taktikleri
-
Selam arkadaşlar, sakalı saldım bu ara. 3 cm falan oldular, haliyle kabarma, karışma, düğümlenme falan başladı.
Aramızda sakal uzatanlar neler yapıyor, bazısı yağ sürüyor, bazısı berbere arada makas attırıyor, bazısı günlük tarıyor, bazısı hiçbir şey yapmıyor ama buna rağmen sakalı yılan gibi.
İnternette yağlar mağlar satıyorlar, sür bunu sakalına dile gelsin diye.
Diyeceğim o ki, var mı sakalı güzel uzatmayı bilen? Berber olur,kuaför olur, kabasakal olur...
Bi de sakalımdan da saçım gibi kepek dökülmeye başladı a.k, bu çok saçma bence?
Selam, sevgiler.
Mylitta tarafından 14/Şub/20 15:27 tarihinde düzenlenmiştir -
tinder konusundan sonra faydalı bir konu 😂
-
Bende merak ediyorum Rez. :)
-

sakalın şöyle aşağıya doğru dağılması hoşuma gitmiyor.
-
son 5 yılı aşkın süredir 15 ile 25 cm arası sakalım var çok nadir kısalttırıyorum. Bakım için çok öyle aman aman uğraşmıyorum ancak 2-3 hafta içerisinde 1 kez kendim makina ile topluyorum. Argan yağını 2 hafta bir kez kullanıyorum ki son 5-6 aydır kullanıyorum onu da ondan öncesinde hiç bakım bile yoktu :) Birde elimden geldiği kadar tarıyorum taramak sakalı güçlendiriyor. O sakallardan kepek gibi dökülen şeyler derilerin çünkü yüzün alışık değil üstünün kapalı olmasına çözümü ise bolca sabun ya da yüz temizleme jelleri ile sabunlamak ve titiz bir şekide durulamak. Daha biraz uzayınca sakal diplerin acımaya başlayacak o da vücudun alışık olmadığı için bir süre sonra alışacaksın. Şimdi sakalsız nasıl olurdum diye düşünüyorum sonra bi gülme geliyor :)
-

Kırmızı çizginin aşağısında kalan yeri uzadıkça sıfır kesmen gerekiyor.
-
Sarımsak serumu sürün. Sakallar için birebir.
-
köseyim kafam rahat
-
mkyb bunu yazdı
Marka ?
-
SaviorAngel bunu yazdı
köseyim kafam rahat
sen zaten 15 yaşında değil miydin
-
mkyb bunu yazdı
@mkyb Toplu taşımaya falan biniyoruz bro 4-5 kişiyi öldürmeyelim her binişte kokudan?
@srcn hocam o kaşınma ve acıma evresindeyim şuan, sakalı kendim düzelteyim derken hep bozduğumdan ellemeyeceğim bu sefer.
ama kepek olayı rahatsız ediyor, siyah giyiniyorum ağırlıklı. önümde böyle sanki kurabiye yemiş de dökmüş gibi kırıntılar oluyor sürekli,
göbek de orada tepe yapmış, üstünde karlar... :))
kimyasallar falan önermişler de kepeği kurutucaz diye Bergen olmayalım.
Geçen sene bir berbere gittim, 10 cm falan sakalı dedim topla biraz.
İbne hacı sakalı yaptı, yuvarlak çember sakal.
Mylitta tarafından 14/Şub/20 22:35 tarihinde düzenlenmiştir