folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yalnız Kaldım, Sıkılıyorum...

Yalnız Kaldım, Sıkılıyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar Bu sene LYS sınavına hazırlanıyorum kendime program yaptım ciddi şeilde çalışıyorum ama bi sıkıntı var içimde... yani dersanede sınıfımdaki adamlara takılsam dersle alakaları yok sadece zeki olduklarından biseyler yapıyolar gündüz gezip tozuyolar... o yuzden takılmak istemiyorum. mahallede kimseyi tanımıyorum cnm sıkıldıgında 10 dakka konusacak adam yok mahallede... yani çevremdeki arkadaslarımın çoğu hemen hemen hepsi üniversiteye gitti yani 2 yıllıktan tutun ödtü ye kadar gittiler ben yalnız kaldım. Ha gecen sene giderdim ama daha iyi bi bölüm olsun istedim... Tek sorunum yalnız kalmak...

Yani hep ders hep ders hep ders olmuyor 5 saat çalışıyorum 1 saat internet 1 saat tv tekrar 2-3 saat çalışıyorum ee geri klan 4-5 saatide arkadaslarımla takılarak gecirmek isterdim fakat olmuyor... yani yalnızlık bi süre sonra psikolojimi bozabiir bundan korkuyorum... yasadığım olayları içinde bulundugum durumu derslerimi felan anlatacak paylasacak bi kaç kiişi olsa çok iyi olurdu...

Benim durumumda olan varmı yada diyeceiniz önereceğiniz bişey varmı ne yapmalıyım... sie et hoca 1 sene yalnız kal derslere devam et mi dersiniz ?...

amk dersaneden çıkıyorum beraber yemek yiyeceğim biri bile yok :S

Ha istesem ortamın kralını oluşturur alemlere akarım fakat ben bi gruba girince kaptırıyorum dersleri koy veriyorum 2 senedir bunu yasadım artık aynı hatayada düsmek istemiyorum fakat işte bi noktadan sonrada bunaltıyo sıkıyo insanı yalnızlık ne bilim bi garip oluyo111

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    Haydaaa al bi mürid daha arabeske bağlamış...

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

lem bari nerde oturduğunuda söylede belki ordan birileri çıkar yardımcı olurlar o şekilde çıkarsınız beraber felan hani klavyede nasıl yardım edem sana akıl vermekten başka.

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Cin mali psikilojiniz var, zirt pirt bozuluyor. Yalniz takilmak iyidir, bol bol dusunecek vakti olur adamin. Psikolojin falan da bozulmaz, bisey olmaz.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Kayseri merkezdeyim arkadaslarlar... ya arabeske felan bağlamadım psikolojimde bozuk değil yanlış anlaşılmasın sadece sıkıldım biraz yani neşem kaçtı derslere kafayı gömdüm 1 günde konustugum kişi sayısı 4-5 annem  kardesim  dersanedeki bi kaç hoca...  tmm öğrenciyiz de insanın sosyal faaliyetlere girişmesi gerek yani dmek istediğim kimse kalmadı amk yanımda :)

bu durum nasıl etkiler tecrubeli olanlar vardır daha önce bu durumu yasamıs olnlar. amk bisey olmaz derslere kafayı göm bi sene kimseyle konusmamı dersiniz yoksa kardes ben bu durumu yasadım ilerde şöyle şöyle olabilir mi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende sınava hazırlanıyorum ben beni arayıp soranlarla bile akılmıyorum hiç bişi yapmıyorum çokzor kabul ama sık kendini yanlızlığını össden sonra giderirsin endoğrusu kazanamassan yanındakiler sana yardım edemez unutma

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

daha önce benzer konu açmıştım kayseri merkezdeyim :)

http://www.tahribat.com/Forum-Evde-Tek-Basima-Canim-Sikiliyor-Oyuncak-Tavsiyeleriniz-120935/

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

hoca daha senenin başındasın. hemen senaryoları kurmusun kafanda :D

azcık dersle ilgili senaryo üretsen. birazcık ders calısmayı sevsen fazla bişi düşünemicen zaten ;)

zamanı değil yani yalnızlık triplerinin.az bişi beynine laf geçir cünkü bi bakmısın yaz gelmiş olcak sınav zamanı gelcek. sınavı hallet sonra istediğin kadar sosyal olursun.

edit : 5 saat ne amk git 12 saat calıs. ilk döneme bitir dersleri. sonra tekrar yap.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

chaigg bunu yazdı:
    -----------------------------

azcık dersle ilgili senaryo üretsen. birazcık ders calısmayı sevsen fazla bişi düşünemicen zaten ;)

zamanı değil yani yalnızlık triplerinin.az bişi beynine laf geçir cünkü bi bakmısın yaz gelmiş olcak sınav zamanı gelcek. sınavı hallet sonra istediğin kadar sosyal olursun.

edit : 5 saat ne amk git 12 saat calıs. ilk döneme bitir dersleri. sonra tekrar yap.

hoca düz lise çıkışlıyım bu seneye kadar daha günde 2 saat çalışmışlığım yok ne 12 saati :) daha yeni yeni 5 -6 saate çıkardım 2. döneme doğru 8-9 u zorlarım yani ben konuları bilmiyorum birinin öğretmesi lazım dersaneyi takip etmek zorundayım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

chaigg bunu yazdı:

Bokunu çıkarma bence.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

e iyi işte, daha ne istiyorsun.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
Toplam Hit: 1761 Toplam Mesaj: 18