Yalova"Da Beni Bir Gece Misafir Edebilecek Olan..
-
usta kayseriye gelseydin seni bizim bağ götürürdüm... tuvalet eğitimine felan gerek yok orda... azcık toprağa eş.. sıç ve üstüne toprakla ört... Gübre olur toprağa elinide toprakla yıka :D
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------
usta kayseriye gelseydin seni bizim bağ götürürdüm... tuvalet eğitimine felan gerek yok orda... azcık toprağa eş.. sıç ve üstüne toprakla ört... Gübre olur toprağa elinide toprakla yıka :D
-----------------------------:))) kıçınıda taşla siler anasını satim :D
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------begendik bunu yazdı:
-----------------------------:))) kıçınıda taşla siler anasını satim :D
-----------------------------hahahahha
-
ama büyük taşla silmem gerek ki elime b.k bulaşmasın :|
-
god var yalova dan bende yakınımda ne yalan solıyım kımseyı agırlaycak durumum yok krız ıste mahvettı bızı
-
adamgibi bunu yazdı:
god var yalova dan bende yakınımda ne yalan solıyım kımseyı agırlaycak durumum yok krız ıste mahvettı bızı
-----------------------------Umarım god görür.. Hocam beni istediğim tek şey sadece gece yatacak bir yer.. onun dışında hiç birşeye ihtiyacım yok.. Ne yemek.. ne gesme.. sadece yatıcak bi yer (=
-
Koskoca Tbt'de bi mürid yok mu yaf :|
-
Paran yoksa yalovaya nasil gideceksin yahu merak ettim..:)
Bul bir tane pansiyon ya da Cami imamindan yardim iste..Elbet imam ya da komsular agirlar..
-
hocam bu
İllüsyonist kıs mı doğru mu? -
Köln deseydin olabilirdi :)