Yandex Disk Film-Oyun-Program Sitesi
-
-
hocam on numara paylaşımla da idm le sadece yandex browser dan mı halledebiliyoruz ? chorme'dan çekince sadece chormela indirme yapıyor.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
hocam on numara paylaşımla da idm le sadece yandex browser dan mı halledebiliyoruz ? chorme'dan çekince sadece chormela indirme yapıyor.
yok be hocam firefox + idm akar :)
-
rapidhacker550 bunu yazdı
chrome indirirken indirlen dosyaya sağ tık bağlantıyı kopyala idm yapıştır hocam. -
Linkler yok mu sadece bende mi sorun var? İndir bağlantısının üzerine gelince çoğunun linki yok ?
-
watervay bunu yazdı
Linkler yok mu sadece bende mi sorun var? İndir bağlantısının üzerine gelince çoğunun linki yok ?
hocam linkler biraz daha aşağıda kalıyo, oyunun tanıtımını filan geçince. bi de oyunların hepsi yandex değil sanırım, ordan burdan ftp den serverlardan filan toplamışlar heralde. direk splinter cell i deneyeyim dedim http://games.igamestar.com/load/PC%20games/ bu siteden çektiğini gördüm.
-
süper paylasim olmus hocam. sirf androidleri cogaltsalar yeter bana
-
hocam hayırdır yandexte ceo felan mı olcan :D
-
Kenarda bulunsun. Bir iki güzel oyun gördüm.
-
müzik filan yok mu beyler? diskografi filan.apocalypticanın filan.malum torrentten cekemıyoruz.şimdi yandexe abanıyoruz valla
-
oyun ındıremıyorumkı nasıl olcak lınke tıklıyorum 2,9 mbluk 3 tane dosya ındırıyor ?