Yandex.Disk 10Gb Alan
-
Dünden itibaren kullanmayta başladım ve 5 gb doldurdum banamısın demedi client yüklüyorsunuz istediğiniz dosyaları masaüstündeki klasöre atıp sync ediyor kendisi zira klasör paylaşımını hala bulamadım mp3'lerin üzerine tıklayıp kişisel genel yapabiliyorsun birde klasör linki vermeyi bulabilirsem süper olacak,bu olay için mesaj atmama rağmen huurlar hala dönüş yapmadı.

Mod: Konuları Doğru kategorilere Açalım.
-
patlamaz de mi bu? kalıcı olur mu?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------patlamaz de mi bu? kalıcı olur mu?
-----------------------------dün başladım sanmıyorum sağlam ilerliyor adamlar
-
o değil de bari adını yandisk falan koysalarmış yav okuması çok zor oluyor. onu da düşünmeleri lazımdı. insanlar ağızdan ağıza yayarken zorlanacak.
-
hocam arkaplan resmini pm atarmısın
-
@The-ExTaCy attım hocam
-
google unda vardı bundan ben kullanıyodum
gmail üzerinden çalışıyodu ozamanlar 7 gb felandı şlimdi 10 olmuş oda
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------google unda vardı bundan ben kullanıyodum
gmail üzerinden çalışıyodu ozamanlar 7 gb felandı şlimdi 10 olmuş oda
-----------------------------benim bildiğim öyle bi hizmet yoktu ama bi programla mail alanını disk olarak kullanabiliyoduk. biraz zahmetli oluyodu ama güzel oluyodu.
yanlış biliyorsam varsa öyle bi hizmet, onu kullanalım daha iyi olur. ben yine yandexten 2 mail aldım. geçen gün dropboxtan 3 gb alan alıcam diye kıvranıyodum sağa sla ref linki paylaşıyodum. ilaç gibi geldi.
-
heh bu galiba https://drive.google.com
@pro evet bende öyle hatırlıyorum sanırım mail kotasını kullanıyoduk eskiden
bide bu drive var 5 gb
-
yandex sağlamdır bence fire vermez, olmak zorunda çünkü karşısında baba gibi google var bende şahsen tekelliğe karşı yandexi destekliyorum.
-
kullanmıcaksanız bile adınız soyadınız adına mail açın başkası almasın : )