Yandex‘İn Google‘A Yaptığı Göndermeli Reklam
-
“Ben ne bileyim?” diyen çocuğun üzerindeki kıyafetin renklerine dikkat ettiniz mi?

Peki şimdi dikkat ettiniz mi?

Adamlar harbi harbi vermişler bilinçaltını. :)
-
ben var anlamamak
-
yandex reklamlarından gına geldi.
bir torrent programı kuruyorsunuz bilinçli kullanıcı degilseniz yandex browser , toolbar , arama sayası ana ekran alayını zıkıyor.
yeter ya yeter. tüm programlara sponsor olmuş. BIKTIM.
Yandex e sıcak bakan rekabet isteyen biri olarak bu kadar da abartmaması lazımdı.
Butür program içi gizli reklamlar ask. aol. gibi eziklerin işi.
+ olarak daha arama sonuçlarında google ı geçebilecek bir arama motoro yok 100 bin defa test etttim. diğer arama motorlarının işi saçma sapan şeyler göstermek.
PanxeR tarafından 16/Ara/13 20:12 tarihinde düzenlenmiştir -
anladıııım
-
Çocuğun elbisesinin desenlerine dikkat et :D
-
PanxeR bunu yazdı
bir torrent programı kuruyorsunuz bilinçli kullanıcı degilseniz yandex browser , toolbar , arama sayası ana ekran alayını zıkıyor.
Yandex e sıcak bakan rekabet isteyen biri olarak bu kadar da abartmaması lazımdı.
+ olarak daha arama sonuçlarında google ı geçebilecek bir arama motoro yok 100 bin defa test etttim. diğer arama motorlarının işi saçma sapan şeyler göstermek.
O olayı ben ekşi sözlükte Yandex Türkiye'nin üst seviye yöneticilerinde biriyle konuşmuştumda, adam bizim yapacağımız bir şey yok Rusya'daki genel merkez yapıyor dedi.Belli bir kullanım seviyesine ulaşınca artık yapmayacağız dedi.
-
mhasan bunu yazdı
Çocuğun elbisesinin desenlerine dikkat et :D
yuh yastığın üzerinde gölge de atmışlar G için :)
-
çocuk rengarenk :D Allah Allah :D
-
yandex i bana sorum gençler en son browser yapın dedim yok bizim öyle bir çalışmamz cipettpet şak şak şak dediler sonra yandex browser geldi
-
Google'a yaptığı göndermeli reklam değil, yaptığı reklamdaki Google'a gönderme.
-
Citizen bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
O olayı ben ekşi sözlükte Yandex Türkiye'nin üst seviye yöneticilerinde biriyle konuşmuştumda, adam bizim yapacağımız bir şey yok Rusya'daki genel merkez yapıyor dedi.Belli bir kullanım seviyesine ulaşınca artık yapmayacağız dedi.
adam haklı. Fixlenmiş belli bir kullanıcı sayına ulaşma için reklamlara sponsorluklara devam. ama panxer in dediği gibi google'yi geçemezler