folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yandex‘İn Google‘A Yaptığı Göndermeli Reklam

Yandex‘İn Google‘A Yaptığı Göndermeli Reklam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

“Ben ne bileyim?” diyen çocuğun üzerindeki kıyafetin renklerine dikkat ettiniz mi?

Peki şimdi dikkat ettiniz mi?

Adamlar harbi harbi vermişler bilinçaltını. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

ben var anlamamak

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

yandex reklamlarından gına geldi.

bir torrent programı kuruyorsunuz bilinçli kullanıcı degilseniz yandex browser , toolbar , arama sayası ana ekran alayını zıkıyor.

yeter ya yeter.  tüm programlara sponsor olmuş. BIKTIM.

Yandex e sıcak bakan rekabet isteyen biri olarak bu kadar da abartmaması lazımdı.

Butür program içi gizli reklamlar ask. aol. gibi eziklerin işi.

+ olarak daha arama sonuçlarında google ı geçebilecek bir arama motoro yok 100 bin defa test etttim. diğer arama motorlarının işi saçma sapan şeyler göstermek.

PanxeR tarafından 16/Ara/13 20:12 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

anladıııım

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mhasan
    mhasan's avatar
    Erkek

Çocuğun elbisesinin desenlerine dikkat et :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

bir torrent programı kuruyorsunuz bilinçli kullanıcı degilseniz yandex browser , toolbar , arama sayası ana ekran alayını zıkıyor.

Yandex e sıcak bakan rekabet isteyen biri olarak bu kadar da abartmaması lazımdı.

+ olarak daha arama sonuçlarında google ı geçebilecek bir arama motoro yok 100 bin defa test etttim. diğer arama motorlarının işi saçma sapan şeyler göstermek.

O olayı ben ekşi sözlükte Yandex Türkiye'nin üst seviye yöneticilerinde biriyle konuşmuştumda, adam bizim yapacağımız bir şey yok Rusya'daki genel merkez yapıyor dedi.Belli bir kullanım seviyesine ulaşınca artık yapmayacağız dedi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    mhasan bunu yazdı

Çocuğun elbisesinin desenlerine dikkat et :D

yuh yastığın üzerinde gölge de atmışlar G için :)

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berk93
    berk93's avatar
    Erkek

çocuk rengarenk :D Allah Allah :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

yandex i bana sorum gençler en son browser yapın dedim yok bizim öyle bir çalışmamz cipettpet şak şak şak dediler sonra yandex browser geldi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Google'a yaptığı göndermeli reklam değil, yaptığı reklamdaki Google'a gönderme.

Şafak 1152!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

O olayı ben ekşi sözlükte Yandex Türkiye'nin üst seviye yöneticilerinde biriyle konuşmuştumda, adam bizim yapacağımız bir şey yok Rusya'daki genel merkez yapıyor dedi.Belli bir kullanım seviyesine ulaşınca artık yapmayacağız dedi.

adam haklı. Fixlenmiş belli bir kullanıcı sayına ulaşma için reklamlara sponsorluklara devam. ama panxer in dediği gibi google'yi geçemezler

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
Toplam Hit: 2635 Toplam Mesaj: 12