Yandisk Hakkında Yorumlar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mayıs/2012
    Erkek

    Hocam ben hem yandex disk hem de gdrive kullanıyorum. 

    Eger online dokümanlar kullanacaksan tartışmasız gdrive kullanmalısın. Ayni anda eş zamanlı düzenleme gibi ozellikleri var. Yandex diskte bu özellik yok. Ayrica bazen online dokumanda kaydettiğini kaydetmiyor hata veriyor. Yazdıkların boşa gidiyor.

     

    Ama dosya tutma ve paylaşım için kullanacaksan yandex disk gayet iyi. Bana 200gb ücretsiz alan verdiği için yandexten ayrilmam :) tek tuşla paylasim, hızlı senkronize, mobilden pcden her yerden erisim. Dosya paylaşımında vs sorun yok.


    yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Google Fotoğrafların arama motoru çok gelişmiş. Nissan Juke marka arabanın önünde çekilmiş fotoğraf için Nissan yazıp arattım fotolar arasında direk fotoyu bulup çıkardı. Arabanın modelini bile anlıyor servis.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ekim/2003
    Erkek
    umit bunu yazdı
    whoobay bunu yazdı

    Amazon clouddrive yıllık 60 dolar. Tavsiyemdir.

    10 dolarken aldım memnunum ama ben sadece foto ve video yedeklemek için kullanıyorum. Sınırsız alan şu an 70 gb kadar kullandım. Fiyatları uçuklaştırmazlarsa burdan devam ederim

    Evet ben de 5 dolarken aldım. Çok hızlı. Ve dedikleri gibi dropbox'da amazonun sunucularını kullanıyor. Arabirimde çok iyi. benim de yaklaşık o kadar verim oldu.


    Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
Toplam Hit: 3607 Toplam Mesaj: 24
yandisk