Yanlış Bişieymi Yaptım ?
-
Ayrıldığım kızın Kardeşi Gibi sevdiği kıza asık oldum bunuda yuzune karsı soledım ondan ayrılma sebebımde sensın dedım halıyle şaşırdı ama onunda bana karsı bısıler hissetini biliyodum dayanamadım bı aksam soledım ama olmaz dedı sen benım en yakın arkadasımla bıseyler yasadın ben nasıl solerım ona senınle cıkıcaım dıye dun aksam herseyi soledım sebebini sonucunu bır sure bu sekılde devam edelım mj lasalım konusalım ama bısı yasamayalım dedı ? sımdı sorarım sıze arkadasına ben senın en yakın arkadasına asık oldum senın yuzunden cıkamıyoruz mu dim yada bu sekılde gide bilgidi yere kadarmı dıgım :S kafayı yemek uzereyım
-
Yanlış yollardasın dostum..
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------
Yanlış yollardasın dostum..
-----------------------------kesinlikle... Eğer birini bırakıp diğerine başlayabiliyorsan bunun adı aşk bile değildir...
-
Hocam başlama felan deill ben o kızla cıkarken bile aklım onda kalıyodu ayrılma sebebımızde o kız :S
-
umarım o kızda senin kardeşin gibi sevdiğin birini sevmez bi zaman sonra.. bence yanlış yoldasın...
-
zamazingo bunu yazdı:
Hocam başlama felan deill ben o kızla cıkarken bile aklım onda kalıyodu ayrılma sebebımızde o kız :S
-----------------------------bastan o kızla cıkıcaktın aqa , nıe ılk arkdasıyla cıktın ki
-
ben nerden bilim once onnla cıkıpta sonra ona asık olacamı :S
-
Aşk neymiş biliyormusun.sevdiğine inandığın kıza selam veriyosunda kız senin yüzüne bakmıyorsa ve bu durumda bile yüzsüzce onun yüzüne bakıp gülebiliyosan aşıksın demektir.Aşık değilsen hiçbir ilişkiye başlama.iyi karar ver.
-
Kaligula bunu yazdı:
Aşk neymiş biliyormusun.sevdiğine inandığın kıza selam veriyosunda kız senin yüzüne bakmıyorsa ve bu durumda bile yüzsüzce onun yüzüne bakıp gülebiliyosan aşıksın demektir.Aşık değilsen hiçbir ilişkiye başlama.iyi karar ver.
yürü beh.. -
Kaligula bunu yazdı:
ii lo bende kendimi gurursuz yüzsüz sanıyodum
demek ki ben aşıkmısım :D -
mahle macı gibi bir durum kimin kime vurdugu belli değil Bence Normal Sonucta Mahle Maclarında aşırı sevk Vardı