Yanlış Bişieymi Yaptım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Ayrıldığım kızın Kardeşi Gibi sevdiği kıza asık oldum bunuda yuzune karsı soledım ondan ayrılma sebebımde sensın dedım halıyle şaşırdı ama onunda bana karsı bısıler hissetini biliyodum dayanamadım bı aksam soledım ama olmaz dedı sen benım en yakın arkadasımla bıseyler yasadın ben nasıl solerım ona senınle cıkıcaım dıye dun aksam herseyi soledım sebebini sonucunu bır sure bu sekılde devam edelım mj lasalım konusalım ama bısı yasamayalım dedı ? sımdı sorarım sıze arkadasına ben senın en yakın arkadasına asık oldum senın yuzunden cıkamıyoruz mu dim yada bu sekılde gide bilgidi yere kadarmı dıgım :S kafayı yemek uzereyım

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Yanlış yollardasın dostum..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:
    -----------------------------

Yanlış yollardasın dostum..

kesinlikle... Eğer birini bırakıp diğerine başlayabiliyorsan bunun adı aşk bile değildir...

xxx
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Hocam başlama felan deill ben o kızla cıkarken bile aklım onda kalıyodu ayrılma sebebımızde o kız :S

Yol Güzeldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

umarım o kızda senin kardeşin gibi sevdiğin birini sevmez bi zaman sonra.. bence yanlış yoldasın...

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yokumben
    yokumben's avatar
    Erkek

zamazingo bunu yazdı:

Hocam başlama felan deill ben o kızla cıkarken bile aklım onda kalıyodu ayrılma sebebımızde o kız :S

bastan o kızla cıkıcaktın aqa , nıe ılk arkdasıyla cıktın ki

Çeker-Çizer-Söver
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

ben nerden bilim once onnla cıkıpta sonra ona asık olacamı :S

Yol Güzeldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Aşk neymiş biliyormusun.sevdiğine inandığın kıza selam veriyosunda kız senin yüzüne bakmıyorsa ve bu durumda bile yüzsüzce onun yüzüne bakıp gülebiliyosan aşıksın demektir.Aşık değilsen hiçbir ilişkiye başlama.iyi karar ver.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Kaligula bunu yazdı:

Aşk neymiş biliyormusun.sevdiğine inandığın kıza selam veriyosunda kız senin yüzüne bakmıyorsa ve bu durumda bile yüzsüzce onun yüzüne bakıp gülebiliyosan aşıksın demektir.Aşık değilsen hiçbir ilişkiye başlama.iyi karar ver.

yürü beh..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek

Kaligula bunu yazdı:

ii lo  bende kendimi gurursuz  yüzsüz sanıyodum
    demek ki ben aşıkmısım  :D

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

mahle macı gibi bir durum kimin kime vurdugu belli değil Bence Normal Sonucta Mahle Maclarında aşırı sevk Vardı

Beleş wireless kahramanı.
Toplam Hit: 2094 Toplam Mesaj: 13