folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yapay Zeka
linefolder Yapay Zeka Araçları Megathread: Deneyimler, API Çileleri Ve Geri Bildirimleriniz

Yapay Zeka Araçları Megathread: Deneyimler, API Çileleri Ve Geri Bildirimleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Şu dönemde en çok neye sevindim biliyor musunuz her boku bilmeye çalışırdım her şeyi öğrenmeye çalışırdım ama hiçbir şeyde uzman değildim yeri geldiğinde yazılım yeri geldiğinde database ,video editleme, müzik editleme, ne bileyim bazen cep telefonu için bot yapma iyi kötü kendim bir çok şeyi yapabilirdim tabi destek aldığım çok arkadaşım var burada  şimdi bakıyorum ki bu bilgilerimle yapay zekayla çok güzel şeyler yapıyorum ama ortalıkta ben yazılımcı mıyım diye gezenlerin bir çoğu batmış durumda...

bilgi paylaştıkça güzeldir mottosunu  yakalayan herkese selam olsun ...

bu siteye daha fazla yapayzeka araçaları gerekli..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liarhack
    Liarhack's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

Şu dönemde en çok neye sevindim biliyor musunuz her boku bilmeye çalışırdım her şeyi öğrenmeye çalışırdım ama hiçbir şeyde uzman değildim yeri geldiğinde yazılım yeri geldiğinde database ,video editleme, müzik editleme, ne bileyim bazen cep telefonu için bot yapma iyi kötü kendim bir çok şeyi yapabilirdim tabi destek aldığım çok arkadaşım var burada  şimdi bakıyorum ki bu bilgilerimle yapay zekayla çok güzel şeyler yapıyorum ama ortalıkta ben yazılımcı mıyım diye gezenlerin bir çoğu batmış durumda...

bilgi paylaştıkça güzeldir mottosunu  yakalayan herkese selam olsun ...

bu siteye daha fazla yapayzeka araçaları gerekli..

Valla ben de aynısını düşünüyorum. 1995-2005 arası bilgisayarla tanışan herkesin ortak hikayesi bu; hacker forumları, Kevin Mitnick efsaneleri derken yazılım, grafik, elektronik ne varsa her şeyden biraz bulaştı üzerimize. Şimdi yapay zeka işin içine girince, bizim gibi her şeye burnunu sokan ruh hastaları titana dönüşü verdi. 

Liarhack tarafından 11/Haz/26 20:35 tarihinde düzenlenmiştir

www.tithack.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Yazilim ile ugrasmiyorum, muhendislik cizimleri ve hesaplamalari, gramer kontrol, is ile ilgili herhangi bilmedigim bir konu icin kullaniyorum genelde.

-ChatGPT Pro (Business): 2,000 TRY 6 aylik

-Gemini Pro: 300 TRY 1 yil

-Perplexity: 350 TRY, 3 aylik

Ozellikle ChatGPT Pro'dan cok memnunum. 

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Claude 
    ChatGPT 

Bu ikisi bana yetiyor.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek

Firmada n8n kullanarak erp ile bağlantılı 3 tane gpt kullanılıyor kanser bir yere vardıramıyoruz. 
    Rapor oluştururken patlıyor, Erp ile haberleşirken patlıyor aynı sohbette uzun süre devam edemiyoruz.
    Yaptırılması için yaptırıldı gibi bir durum mevcut şuan.

Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri kötü biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByFth
    ByFth's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı

Yazilim ile ugrasmiyorum, muhendislik cizimleri ve hesaplamalari, gramer kontrol, is ile ilgili herhangi bilmedigim bir konu icin kullaniyorum genelde.

Hocam bu chatgpt 6aylık 2000₺ nereden aldınız?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

deepseek v4 flash ile takılıyorum şuan

projeye ben hakim olayım diye

@dosya vs ismi verip şu func. şu şekilde yap et, şöyle bir şey istiyorum plan çıkar, planı inceleyip düzenleyecek yerleri söyleme, şöyle yap böyle yap diye diye ucuzdan hallediyorum.

diğer türlü bırakim ona yazsın demek hala çok korkutucu geliyor bana 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutrakan_d
    tutrakan_d's avatar
    Erkek

Selamlar, birebir api derdi degil benim sorunum ama , claude code kullaniyorum windows uygulamasi uzerinden opus 4.8 fable cikana kadar gayet cevval di, ta ki  fable yasaklanana kadar, yasaklandiktan sonra biseyler oldu bi gevseklik geldi uzerine , ise cok kitlemiyor kendini, habire sen sunu dene ondan sonra bakalim filan diye nazlaniyor gibi gelmeye basladi bana, ben mi boyle hissediyorum yoksa buna benzer bi dert yasayan varmi ?

3 aydir kastiriyorum tabiri caizse code i ama hic bu kadar gevsedigini hissetmemistim. uzerinde calistigim sey agir mi geldi diye dusunup eskilerden birinden bir degisiklik istedim once parameter tune edelim filan deyip sallamaya calisti, bunlar ne yapti amerika disina kapaticaz derken 5. sinif kullanici moduna mi soktular acaba bizim memleketi !

Varmi basina gelen, kuruntu yapiyor da olabilirim ama , bu sartlarda bunlara harcama yapmak cok ta mantikli hale gelmiyor gunden gune ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    ByFth bunu yazdı
    break bunu yazdı

Hocam bu chatgpt 6aylık 2000₺ nereden aldınız?

r10.net uzerinden satin aldim ama surekli satilmiyor, birisi grup kurmustu ona dahil oldum hocam.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Gemini pro kullanıyorum, ama şuan qwen 3.6 35b den daha iyi performans alıyorum resmen, nedense claude ban yedikten sonra fazla akıllı diye, gemini de çok aptallaştı, çok hızlı cevaplıyor evet ama pro veya uzatılmış cevap kullanmadıktan sonra kesinlikle uşime yarar bi cevap alamıyorum 

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 1812 Toplam Mesaj: 27
ai yapay zeka coding