Yapay Zeka Belgeseli
-
arkadaşlar birisi bir konu açmıştı adamlar bir cocuk oluşturuyorlarmış daha sonra çocuk düşüyordu sistem düşmeyi öğreniyordu vs. vs. böyle bir belgesel paylaşmıştı birisi konunun altında hayırlayan bu belgeseli bilen var mı ?:=
-
up
-
+1
-
Tamam öğreniyorda o yolla.! Ancak peki Tecrübe edinmek ve Yenilikler üretme Çabasından ne haber.
Bunu yapabilirse işte o zaman Öğrenebiliyor sonucu ortaya çıkar bence. Aksi halde belirtilen durum Düşme ile kendini programlamadır. Düşerkenki Ağırlığının ivmesinden tut Yere çarpışmanın etkileri ile Düşmeye Sebep olan Durumları Analiz etmek ve Olumsuz Nitelendirerek Fişlemek Öğrenmek değildir.
-
ShockMan bunu yazdı
Tamam öğreniyorda o yolla.! Ancak peki Tecrübe edinmek ve Yenilikler üretme Çabasından ne haber.
Bunu yapabilirse işte o zaman Öğrenebiliyor sonucu ortaya çıkar bence. Aksi halde belirtilen durum Düşme ile kendini programlamadır. Düşerkenki Ağırlığının ivmesinden tut Yere çarpışmanın etkileri ile Düşmeye Sebep olan Durumları Analiz etmek ve Olumsuz Nitelendirerek Fişlemek Öğrenmek değildir.
Bir şeyi öğrendikten sonra onu istediğin gibi kullanabilirsin. Duvara çarpınca düştüğünü ve düşmenin kötü bir şey olduğunu öğrenen bir robot bir daha duvara çarpmayacak şekilde hareket edecektir.Makine öğrenimindeki asıl yapılmaya çalışılan belli örüntüleri anlayıp ileriye dönük karar verebilmedir ki bu da gerçekleşiyor. Benim hızım şu,yönüm şu, o zaman şu kadar saniye içerisinde duvara çarpacağım ve düşeceğim. bu da kötü birşey o zaman şu kadar saniye içerisinde yönümü değiştirmem gerekli gibi bir örüntü algılama-karar ikilisi oluşturulabilir.
-
takip. lazımdı boyle seyler .
-
http://www.youtube.com/watch?v=2Cx_QbdIgqc
Burada yapay zeka ile yapılmış bir program sana karşılık veriyor konuşunca seninle sohbeteden bir çocuk.
http://www.enteresan.com/haber/robotik-langirt-masasi.2qq.4.1.html
Burada da bir langırt masası var rakibin hareketlerini algılayıp ona göre taktik gelşitirebiliyor.
Bunları bulabildim bir belgesel bulursam koyarım buraya.
-
-
Poet bunu yazdı
sebesizce güldüm :D
-
-
film var böyle hatta adı da eva