Yapay Zeka Belgeseli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

arkadaşlar birisi bir konu açmıştı adamlar bir cocuk oluşturuyorlarmış daha sonra çocuk düşüyordu sistem düşmeyi öğreniyordu vs. vs. böyle bir belgesel paylaşmıştı birisi konunun altında hayırlayan bu belgeseli bilen var mı ?:=

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

+1

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Tamam öğreniyorda o yolla.! Ancak peki Tecrübe edinmek ve Yenilikler üretme Çabasından ne haber.

Bunu yapabilirse işte o zaman Öğrenebiliyor sonucu ortaya çıkar bence. Aksi halde belirtilen durum Düşme ile kendini programlamadır. Düşerkenki Ağırlığının ivmesinden tut Yere çarpışmanın etkileri ile Düşmeye Sebep olan Durumları Analiz etmek ve Olumsuz Nitelendirerek Fişlemek Öğrenmek değildir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Tamam öğreniyorda o yolla.! Ancak peki Tecrübe edinmek ve Yenilikler üretme Çabasından ne haber.

Bunu yapabilirse işte o zaman Öğrenebiliyor sonucu ortaya çıkar bence. Aksi halde belirtilen durum Düşme ile kendini programlamadır. Düşerkenki Ağırlığının ivmesinden tut Yere çarpışmanın etkileri ile Düşmeye Sebep olan Durumları Analiz etmek ve Olumsuz Nitelendirerek Fişlemek Öğrenmek değildir.

Bir şeyi öğrendikten sonra onu istediğin gibi kullanabilirsin. Duvara çarpınca düştüğünü ve düşmenin kötü bir şey olduğunu öğrenen bir robot bir daha duvara çarpmayacak şekilde hareket edecektir.Makine öğrenimindeki asıl yapılmaya çalışılan belli örüntüleri anlayıp ileriye dönük karar verebilmedir ki bu da gerçekleşiyor. Benim hızım şu,yönüm şu, o zaman şu kadar saniye içerisinde duvara çarpacağım ve düşeceğim. bu da kötü birşey o zaman şu kadar saniye içerisinde yönümü değiştirmem gerekli gibi bir örüntü algılama-karar ikilisi oluşturulabilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

takip. lazımdı boyle seyler .

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=2Cx_QbdIgqc

Burada yapay zeka ile yapılmış bir program sana karşılık veriyor konuşunca seninle sohbeteden bir çocuk.

http://www.enteresan.com/haber/robotik-langirt-masasi.2qq.4.1.html

Burada da bir langırt masası var rakibin hareketlerini algılayıp ona göre taktik gelşitirebiliyor.

Bunları bulabildim bir belgesel bulursam koyarım buraya.

Eskisi gibi değildir belki!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

asiminnesli

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı

sebesizce güldüm :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı

dükkanda müşteri vardı hocam naptın  öyle

manyaklar gibi kahkaha attım

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

film var böyle hatta adı da eva

Toplam Hit: 4554 Toplam Mesaj: 14