Yapay Zeka Kodlamada Limite Takılmadan Yapmanın Püf Noktası Yok Mu?
-
bende tişört tasarımı yaptırmak istiyorum. antigravity kullanıyorum bir aile paketine dahil oldum limitlerim biraz geniş gibi ama tam olarak istediğim ürünleri çıkaramıyorum. acaba promtu mu düzgün veremiyorum anlamadım gitti...
-
Freak bunu yazdı
bende tişört tasarımı yaptırmak istiyorum. antigravity kullanıyorum bir aile paketine dahil oldum limitlerim biraz geniş gibi ama tam olarak istediğim ürünleri çıkaramıyorum. acaba promtu mu düzgün veremiyorum anlamadım gitti...
abi antigravity ve codex tasarım işlerinde biraz zayıf. Gpt images, gemini yada direkt claude kullanmanı öneririm.
-
-
ChatGPT veya Codex'i work olarak kullanirsaniz Plus üyeliginiz dahi olsa 1 hafta icin belirli token izni veriyor , o tekenler bittimi maalesef gelecek haftayi beklemek zorunda kaliyorsunuz.
Ben genelde Chatlari work olarak acmiyorum.
ChatGPT 'yi sadece chat olarak aciyorum ondan promp alip VS Codeye entegre ettigim Codex'e analiz yaptiriyorum, ve ona Codeleri degistirme ekleme sen bana ver , degistirecegim yerin satir numarasini dahi veriyor., böylece ben yapiyorum. Böylece 1 haftalik token yada neyse iste kotam bitmiyor.
Cok icinden cikamadigim sey olursa o zaman sen degistir diye izin veriyorum. Hatalari, fazlaliklari, eksikleri düzeltiyor.(Haftalik kota hizli bitiyor haliyle).
Codex süper bu isler icin, claude denedim pek hosuma gitmedi.
Kanakan tarafından 11/Ağu/26 23:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Reskam bunu yazdı
ben claude + chatgpt + gemini(antigravity) kullanıyorum,
chatgpt ana session diğer gerketiğnide diğerlerine task açıyor claude ve antigravity tasklar verip onlara yaptırıyor main session sadece validation yapıyor. gerektiğinde çok minik patchler atıyor projenin genel yönetimini 1 session üzerinden ilertliyorum mutlaka karar defteri açık konular prod gap gibi memory stratuctre yapıyorum
chatgpt işleri agy frontend websearch, luna,haiku(basic patch), sonnet ve terra (main developement models) bunların efforltarını kendisi karar veriyor ve tartışma konusu varsa masada nasıl yapılacağı hususunda sol 5.6 ve fable 5 konuyu veriyor onlar tartışıp netleştirip bana ortaklaştıkları ve dikkat etmem gereken yerleri ve ayrıca md dosyalarına görüşlerini konu başlığı ile yazıyor.
çok uzun zamandır tokenım bitti olayı olmuyor bu sistemleClaude kullanıyorum.
FABLE ın musluğu kıstılar baya ama güzel yapıyor şu anda.
Chatgpt codex e geçsem mi acaba diyordum.
Sen kıyasladığın zaman nasıl durumlar hocam, claude devam mı tamam mı
-
gemini pro yüzel ya
-
Abi bende bir cihaz için (baya detaylı ölçüm yapan ) Claud tan destek alıyorum. Kerata çokta güzel yapıyor (HTML + CSS ) ama proje sonlarına doğru baya saat verip bekletiyor mesela az önce dosyayı oluşturmaya 1 adım kaldı tamamla demek için 3 saaten fazla süre attı. Saat geçip tekrar başla deyince 1 işlem yaptı ( doğrulama ) sonra akşam 8 e attı. Ücretliye geçeceğim az kaldı.
-
Chatgpt tarafına projeyi tasklara böldürebilirsin.
Claude tarafında skill kullanarak daha güzel sonuçlar alıyorum.CLAUDE.md+.claude/rules+ Auto Memory tarafını incelemeni tavsiye ediyorum. -
Castaway bunu yazdıReskam bunu yazdı
ben claude + chatgpt + gemini(antigravity) kullanıyorum,
chatgpt ana session diğer gerketiğnide diğerlerine task açıyor claude ve antigravity tasklar verip onlara yaptırıyor main session sadece validation yapıyor. gerektiğinde çok minik patchler atıyor projenin genel yönetimini 1 session üzerinden ilertliyorum mutlaka karar defteri açık konular prod gap gibi memory stratuctre yapıyorum
chatgpt işleri agy frontend websearch, luna,haiku(basic patch), sonnet ve terra (main developement models) bunların efforltarını kendisi karar veriyor ve tartışma konusu varsa masada nasıl yapılacağı hususunda sol 5.6 ve fable 5 konuyu veriyor onlar tartışıp netleştirip bana ortaklaştıkları ve dikkat etmem gereken yerleri ve ayrıca md dosyalarına görüşlerini konu başlığı ile yazıyor.
çok uzun zamandır tokenım bitti olayı olmuyor bu sistemleClaude kullanıyorum.
FABLE ın musluğu kıstılar baya ama güzel yapıyor şu anda.
Chatgpt codex e geçsem mi acaba diyordum.
Sen kıyasladığın zaman nasıl durumlar hocam, claude devam mı tamam mı
Abi codex yetiyor ya diperleri direkt çok hızlıca tükeniyor claude iki basit iş bile versen çat çat %3 %5 yiyor context compact etsende fark etmiyor o yüzden codex'e geçtim. memnunum claude de var arada task paslıyorum
-
akmarky bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdıakmarky bunu yazdıHeadhunterz bunu yazdı
Hocam codex için diyorlar ki ChatGPT ye tüm analizi yaptırıp planı kurdurup codex de sol üzerinden kodlatıyorlarmış. Çünkü ChatGPT de kota sınırı yok diyorlar ben denemedim ama bir bakılabilir.
bu şekilde sol'u limitsiz kullanamazsınız chatgpt chat pro sürümüne kadar destekliyor site üzerinden sol ultra kullanmak isterseniz chatgpt work kullamanız gerekir o da codex limitinden düşüyor... pro < max
Şu olayı anlamadım bir türlü
Diyelim ki pro aldık:
Sitede'ki chat sınırsız mı?
sınırsız codex dediğiniz terminalde çalışan program mı?
Work ve codex farklı mı?
Chatte 5.6-Sol kullanamıyor muyuz?
---
bu arada proxyli bir siteden gpt-5.6-sol kullanıyorum codex üzerinde. ama pro hesabım olmadığı için bu sorulara cevap bulamadım.
Work = sitede kullanabildiğin codex. Bir uzak bilgisayar gibi içinde ortamları barındırıyor.
Chatte 5.6 Sol Pro'ya kadar kullanım var prodan sonra Maks ve Ultra gücünde 5.6 Sol kullanmak istersen work kullanmalısın ordada limit yiyor.
Chatgpt pro hesap alırsanız sesli konuşma sınırsız, sitedeki chatin limiti çok yüksek diye biliyorum,
Luna modelini go ve plus'tada text için sınırsız yaptılar ama kalitesini bilmiyorum hiç.
Sınırsız codexi unut hocam :) codex, claude code - cursor gibi program. içinden model seçerek kullanabilirsin codexi kullanırken resimde ürettirsen, metinde girsen usage limitinden yiyor.
Sitedeki chat'i codex'te provider olarak kullanabilsek diye düşündüm ve şunu https://github.com/miuuyy/codex-chatgpt-web buldum.
deneyen var mı?