Yapay Zeka Programı Nasıl Bulurum
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
zumsuk bu olayı php de yazmıştı tarcan bot diye. yapay zeka meselesi.
ona ulaş sana mantığını anlatır. forumda araştır bi yerinden yaalarsın bi kaç bişi paylaşmıştı diye hatırlıyorum
-----------------------------ama kompişko kadar iyi bi yapay zeka varmı :D
-
Compischo sallamasyondur. Kaç yıldır nette dolaşıyor, olduğu haliyle. Çıkacağına inanmak, Mehdi'nin geleceğine inanmaktan daha mantıksızdır.
Bi arkadaş if elselerden ibaret yazmış, afedersin hocam ama kıçımla gülüyorum :|
Konuyu açan arkadaşa gelince, başlı başına bi bilim dalıdır. Öyle dökümanla fln öğrenebileceğin birşey değil.
Büyük bölümü teori olan bi iş zaten. Birkaç kitap var ama ingilizce.
Gördüğüm kadarıyla bi de uygulama yapmak istiyosun.. Bırak hocam bi anlık hevesle olmaz bu işler :)
İlla uğraşacam diyosan "Artificial Intelligence A Modern Approach" bu kitabı tavsiye ederim.
-
"ibm watson" izleyin görün derim
türkçe kitap tavsiyesi olarak da : Prof.Dr.Vasif Vagifoğlu NABİYEV in "Yapay Zeka" ve "Algoritma" kitaplarını tavsiye ederim.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
zumsuk bu olayı php de yazmıştı tarcan bot diye. yapay zeka meselesi.
ona ulaş sana mantığını anlatır. forumda araştır bi yerinden yaalarsın bi kaç bişi paylaşmıştı diye hatırlıyorum
-----------------------------yapay zeka değil o. db den söylenene karşılık cevap veriyor.
-
hacı bak bir tavsiye daha sana türkiyede yapay zeka adına ciddi işler yapan insanlar var bu da onlardan bir tanesi blogunu incelediğin zaman zaten yapay zeka olayını anlayacaksın
-
SpermMan bunu yazdı:
hacı bak bir tavsiye daha sana türkiyede yapay zeka adına ciddi işler yapan insanlar var bu da onlardan bir tanesi blogunu incelediğin zaman zaten yapay zeka olayını anlayacaksın
http://derindelimavi.blogspot.com/
-----------------------------eywallah
-
Yokmu başka zekalar
-
Mycity bunu yazdı:
Yokmu başka zekalar
-----------------------------olmamı :D şuraya da bi bak :D
www.yapay-zeka.org
-
Galiba Bişeyler Buldum
http://www.compishco.com
burada compishco download var
indirdim langover 5.0 diye bişey çıktı
-
lepusmorris bunu yazdı:
uzun bir döküman elimde yok ama kısacası if elselerden ibaret.
-----------------------------bahsetiginiz programdan haberim yok ama yapay zekadan bahsediyorsaniz o kadar da basit degil, if else olayi degil :), milet bunun icin unide sinava giriyor yapay zeka diye bi ders var yani birilerini otomatikman asagliyorsun