folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yapay Zeka
linefolder Yapay Zekaya İş Yaptırıyor Musunuz?

Yapay Zekaya İş Yaptırıyor Musunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Bazı amelelik işlerini yaptırmak istiyorum. Tabii tecrübeleri dinlemek lazım. Amelelik Gündelik işler genel itibariyle. 

Clawd falan bir aralar çok övülüyordu. Agentlar aylardır konuşuluyor. Hâl böyle olunca artık işimize yarayacak otomasyonlar hayata geçmiş olmalı.

Neler istiyorum, çok şey değil be aslında. Ai browser iş görür gibi. Komple cihazı emanet etmeye gerek yok. Ben de izlicem tabi ne yaptığını bir yandan. 

Gib earşiv portala girip faturaları kessin, dinamik olarak fiyatları falan verdiğim gibi girip doğru not/açıklamaları yazsın. 

Kargo paneline girsin, verdiğim adresler için barkod oluştursun, o barkodları indirsin. 

Geçmiş ayın gönderilerinin formlarını arşivleyip muhasebeciye atmak için teeek tek tıklayıp indirsin. 

Efendime söyleyeyim farklı firmalarla çıkışı yapılan gönderileri (fedex, ups,thy) takip numarasına bakarak anlasın ve ilgili firmanın tracking sayfasından kontrol etsin. Aksiyon almak gerekiyorsa alsın. 

Yine kargo panelinin support/ticket tarafına girsin, taleplerime gelen yanıtları kontrol etsin, haber versin, istenen belgeler falan varsa bildirsin, mümkünse hazırlasın.. 

Özellikle fatura ve barkod alıştırması bana çok zaman kazandıracak. 

Var işte bir hayalimiz

noname tarafından 14/Nis/26 22:43 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Bazı amelelik işlerini yaptırmak istiyorum. Tabii tecrübeleri dinlemek lazım. Amelelik Gündelik işler genel itibariyle. 

Clawd falan bir aralar çok övülüyordu. Agentlar aylardır konuşuluyor. Hâl böyle olunca artık işimize yarayacak otomasyonlar hayata geçmiş olmalı.

Neler istiyorum, çok şey değil be aslında. Ai browser iş görür gibi. Komple cihazı emanet etmeye gerek yok. Ben de izlicem tabi ne yaptığını bir yandan. 

Gib earşiv portala girip faturaları kessin, dinamik olarak fiyatları falan verdiğim gibi girip doğru not/açıklamaları yazsın. 

Kargo paneline girsin, verdiğim adresler için barkod oluştursun, o barkodları indirsin. 

Geçmiş ayın gönderilerinin formlarını arşivleyip muhasebeciye atmak için teeek tek tıklayıp indirsin. 

Efendime söyleyeyim farklı firmalarla çıkışı yapılan gönderileri (fedex, ups,thy) takip numarasına bakarak anlasın ve ilgili firmanın tracking sayfasından kontrol etsin. Aksiyon almak gerekiyorsa alsın. 

Yine kargo panelinin support/ticket tarafına girsin, taleplerime gelen yanıtları kontrol etsin, haber versin, istenen belgeler falan varsa bildirsin, mümkünse hazırlasın.. 

Var işte bir hayalimiz

kalın yaptığım yer dışında ai tarafına hiç ihtiyacın yokmuş hocam 

bahsettiğin şeyler workload automation ve rpa olarak geçiyor sektörde ve yıllardır kullanılan sistemler

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Var işte bir hayalimiz

kalın yaptığım yer dışında ai tarafına hiç ihtiyacın yokmuş hocam 

bahsettiğin şeyler workload automation ve rpa olarak geçiyor sektörde ve yıllardır kullanılan sistemler

Biraz da fantazi sanırım. Ama şu da var ki hatalı yerleri fark edip uyarsa hiç fena olmaz. Bak bu adam almanya yazmış ama bu adres İngiltere adresi ayık ol diyebilmeli mesela. Veya faturayı keserken gib hata verdiğinde başarılı zannetmemeli çözemeze bile en azından hata var haberin olsun diyebilmeli gibi gibi

Yine de rpa tarafında önerin varsa alırım. Son bıraktığımda çok tekdüze işler yapabiliyordu

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Kimse agent kullanmıyor mu forumda :D

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek

Söylediklerinizin çoğu agent işi değil zaten hocam. Çoğunu n8n ile yapabilirsiniz keza..

İlla analiz yaptıracağınız yerleride geminiden vs api key alıp text olarak verebilirsiniz.

Acı Çekene Saygı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

ben geçen gün antigravity e günlük çalıştığım tekliflerin, onaylanan poliçelerin verilerini excell e aktaracak şekilde bir chrome eklentisi yaptırdım. indirdiğim veriyide kendime hazırladığım panele upload ediyorum. onaylanan poliçeleri vadesinden önce hatırlatıyor hazırlanan teklifleride potansiyel müşteriye aktarıyor. yine teklifin çalışıldığı vadeden önce uyarı veriyor. sisteme girince sadece o sitede verileri indir uyarısı veriyor ve basınca indiriyor. doğru promtu verirsen işler gerçekten çok kolaylaşıyor. bunu daha da geliştirmem gerekli. elimde prnx uzantılı dosya var mesela bunu okutmam lazım sisteme komple.

püffff. motivasyonum düştü şu an :)

SYL 184
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

ben bi tane oyun yaptım dün, şu an geliştirme aşamasındayım. haritada belirli ipuçlarına göre hedef buluyorsunuz pin atarak.

tutar mı mobil oyununu yapsam (:

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hakanylmaz
    hakanylmaz's avatar
    Erkek

bende yapayzekayı saçma sapan şeyler için kullanayım :))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ya bende bu ara merak sardım iki tane oyun geliştiriyoruz beraber. bakalım tekinden çok ümitliyim güzel birşeye evriliyor gibi. 

bunun haricinde bu otomasyon agent olayları için de derli toplu kaynak arıyorum . yol haritası olmadan zorlanıyorum sürekli birileri birşey diyor ve çok savruldum son zamanlarda

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Lokalde video işi yapanlar varsa iletişimde kalmak isterim. Ufkumuzu açarız en azından.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Lokalde video işi yapanlar varsa iletişimde kalmak isterim. Ufkumuzu açarız en azından.

Görsel üretme işi yapıyorum, instagram influencerı yaptım. Ancak çalışırken tost makinesi gibi ısınıyor cihaz (:

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 1780 Toplam Mesaj: 17
yapay zeka ajanı otomatik browser otomatik portakal