folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Yaptığım Bütün Telegram Tıklama Botu & Telegram Airdropları Bu Başlık Altında Topluyorum

Yaptığım Bütün Telegram Tıklama Botu & Telegram Airdropları Bu Başlık Altında Topluyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Güzel Haber (Hamster Kombat)

Viral Oyun Hamster Kombat, TON Blockchain'e Geliyor! 60 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan viral Telegram oyunu Hamster Kombat, önümüzdeki aylarda token çıkarmak için TON Blockchain'i seçti.

Haberin Detayı : https://ninjanews.io/haber/hamster-kombat-ton-blockchaine-geliyor/

Edit : 4.5 milyon takipçisi var twiterda ... Bunu sağlam toplamak lazim ...  Kesin sağlam borsalar listeler bunu ama takipçisi de çok haberiniz olsun , buda cok arz demek... 

Katılmak İsteyen 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BURDAN DEVAM :

https://t.me/hamster_kombAt_bot/start?startapp=kentId869464137

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JiggSaw tarafından 03/Haz/24 12:58 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    bedeng bunu yazdı

Abi bu hamster da 3. Kartı bulamadım taktik falan yokmu yada öneri hamster için blum  içi

Taktik bu :)

Bu Instagram hesabını takip edebilirsin , ortalama 1 saat içinde paylaşıyor o günkü kartları ...

https://www.instagram.com/hamstercoincombo

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bedeng
    bedeng's avatar
    Erkek

Abiler bu hamsterı 73 milyon kastım saat başı karım 650 bin civarı her tarafta farklı söylenti var kimisi saatlik kâr üzerinden para verilecek kimisi biriktirdiğin para diyor tahribat tan başkasına güvenemediğim için size soruyorum bütün parayı saatlik kara vereyimmi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    bedeng bunu yazdı

Abiler bu hamsterı 73 milyon kastım saat başı karım 650 bin civarı her tarafta farklı söylenti var kimisi saatlik kâr üzerinden para verilecek kimisi biriktirdiğin para diyor tahribat tan başkasına güvenemediğim için size soruyorum bütün parayı saatlik kara vereyimmi

Hocam saatliğe göre değil diye biliyorum kasmış olduğun 73 e göre verecek benım bilgim bu yönde

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek

yescoin'de ne durumdasınız günlük hemen hemen 1m'e yakın coin çıkıyor 

total 10m oldu 

salla gitsin ölecez zaten :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı
    bedeng bunu yazdı

Hocam saatliğe göre değil diye biliyorum kasmış olduğun 73 e göre verecek benım bilgim bu yönde

Hocam bende saatlik kâra göre verecek diye biliyorum, çünkü günlük kombo kartlar olsun, günlük oyuna giriş serisi olsun çok fazla ücretsiz coin veriyorlar. Bu şekilde dağıtım yapmaları bence çok zor ve adaletli olmaz gibi 

wAreX!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    bedeng bunu yazdı

Saatlige verecegini sanmam , bende biriktiriyorum ...

Saatlik 500k , toplamda 130m oldu ...

Bence toplama verir ama yine araştırmak lazım güzelce ... 

Öyleyse basalım 130m birikeni 😂

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek

Hamster Kombat oynayanlar için, yeni bir mini-oyun getirmişler bota. Videosu şu şekilde;

https://www.youtube.com/watch?v=sBDvfY1C6Io

Olay: Günün gizemli kelimesini bulup, mors alfabesi sistematiği ile yazmak. Her gün 1.000.000 coin verecekmiş bu kelimeyi bulanlara. İlk günün kelimesi videoda var (BTC) ve nasıl yazılacağını anlatıyor

wAreX!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    efsaneburak bunu yazdı

Hamster Kombat oynayanlar için, yeni bir mini-oyun getirmişler bota. Videosu şu şekilde;

https://www.youtube.com/watch?v=sBDvfY1C6Io

Olay: Günün gizemli kelimesini bulup, mors alfabesi sistematiği ile yazmak. Her gün 1.000.000 coin verecekmiş bu kelimeyi bulanlara. İlk günün kelimesi videoda var (BTC) ve nasıl yazılacağını anlatıyor

Aynen güzeldi bu , dün yaptık aldık ,.paylaşmayı unutmuşum, Teşekkürler 🖐️ 

Bir de şöyle bir video buldum , sizin mantığınız nedir? 🤔 Hangisini biriktirmeli acaba? ☺️

https://youtu.be/3gONlURC-KM?si=Bl1_F3XdcVSg-LOf

JiggSaw tarafından 06/Haz/24 12:47 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ,

Hamster Kombat kasanlar 🐹

Airdroplar SAATLİK KAZANC üzerinden yapılacakmış , dün kendi Telegram X sayfalarında açıklama yaptılar , herkez ona göre oynasın / birikim yapsın ....

Bilginize ...

❗️HAMSTER HABERLERİ

⚠️Sevgili liderler

☢️ Çok sayıda soru ve yorum nedeniyle şunu açıklığa kavuşturmak istiyoruz:

💰 Airdrop, coin bakiyesine değil, ağın saat başına kârına ve daha sonra açıklayacağımız diğer bazı aktivite parametrelerine bağlı olacaktır.

👨🏻‍🎓 Akıllıca oynayın!

⚠️Şu anda sunucu sorunları yaşadığımızı da belirtmek istedik. Bunun üzerinde yorulmadan çalışıyoruz ve sevdiğiniz oyunun keyfini çıkarabilmeniz için mümkün olan en kısa sürede düzeltmeye çalışacağız!

İmza YOK !!!