folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaptığınız Ayıp

Yaptığınız Ayıp

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Mevzu ne? Yeni uyandım da.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:
    -----------------------------

Mevzu ne? Yeni uyandım da.

bişeler ye gel ilk postu oku :D 

bu arada adam haklı söylencek bişe yok . 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Bu-Da-Tahribata-134499/

Bu konuyla ilgili bir şey sanırım ama mesajları temizlemiş yönetim. Ben de o mesajları soruyorum işte tam olarak ne dediler? Niye bu kadar çok konu açıyorsun gibisinden bir şey değildir umarım. Sanane lan.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

adama koymuş

kim ağlattı bu çocuğu? :))

hoca üzülme sen ben bulur döverim al sana al sana yaparım :)

--

hoca eleştiri herzaman iyidir ben beğensemde eğer o kişinin kapasitesinin daha yüksek olduğunu biliyorsam beğenmedim derim bilirim ki daha iyisini yapabilecek kapasitesi var.

böyle şeylerede konu açmasan süper olur daha iyisini yapabilirsin sen sende yetenek var

edit: buda tahribata konusunu diyosan harbi altındaki yazıyı 2-3 kere konuya girdikten sonra fark ettim :)

2. edit: lan malmısın sen ya**am bak ben not defterini açıyorum tbt de yardım edenleri bir fişliyorum siktir çekenleri bir siktir çekenlerin pmlerine cvp vrmiyorum yardım edenlere randevu verip o gün sırf onun işine uğraşıyorum biraz sistemli çalış :)

çalışmaya gelen eleştiriyi demiyorum ben :D onlar tabi ki olucak kendimi geliştirmem için :D
    @itfaiyeciTBT - evet hocam öyle dediler :D çok konu açıyomuşum gereksizmiş :|

edit : ayrıca buda bi fişleme konusu olabilir :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

kim ne karışır senin konu açmana ya yönetim bişey demetikten sonra sallama kimseyi.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

adam haklı beyler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

tbt de artık yeni moda bu sanırım herkesi eleştirmek taktir edememek adam hack yapar emek harcar bizle paylaşır bi ton laf yer gider trojan yazar gelir bizle paylaşır bi ton laf yer adam emek harcar forum için bişi yapar hewesle gelir koyar onunda hewesini boğazında bırakırlar.. ne oluorki bize böyle :|

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Kimmiş o sıkalım topuklarına.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

ayıp burda olmaz burda herkes grafik animasyon wallpaper yapma yetenegine sahip her önüne gelen kendi ismiyle konu açacaksa işimiz var konunun adın inception yarın ben Cia diye açim öbür gün DJ_Alper diye konu açılsın senin yaptıgın ne? önce sen bu ayıbı kendinde ara ayıpmış hadi ordan

birzamanlar ben ergendim falan böyle wallpaperlı konu açardım sonra bana dediler ki hocam bırak bu işleri o zaman anladım ki burdaki adamlar bu olayları çoktan aşmışlar şimdi ben sana diyorum bırak bu işleri ha yaparsın godzilla gibi 1-2 dk yıkım sahnesi vayyy deriz şimdi bişey dicem neyse ayıp olmasın

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:

ayıp burda olmaz burda herkes grafik animasyon wallpaper yapma yetenegine sahip her önüne gelen kendi ismiyle konu açacaksa işimiz var konunun adın inception yarın ben Cia diye açim öbür gün DJ_Alper diye konu açılsın senin yaptıgın ne? önce sen bu ayıbı kendinde ara ayıpmış hadi ordan

birzamanlar ben ergendim falan böyle wallpaperlı konu açardım sonra bana dediler ki hocam bırak bu işleri o zaman anladım ki burdaki adamlar bu olayları çoktan aşmışlar şimdi ben sana diyorum bırak bu işleri ha yaparsın godzilla gibi 1-2 dk yıkım sahnesi vayyy deriz şimdi bişey dicem neyse ayıp olmasın

Bilgisizlik ve terbiyesizlik ,
    inception neymiş önce bi onu araştır ,
    sonra godzilla gibi yıkım sahneleri öyle tek bilgisayarla yapılmıyo kur bana render çiftliği sonra gel konuş ,

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
Toplam Hit: 5466 Toplam Mesaj: 45