Yaptımız Html CRF XSS Atakları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

evet bazı illegal gurup ve kişilerin bilgilerini çalmakla kalmıyoruz deşifre ediyoruz emineyete yardımcı oluyoruz internetde pkk lı hacker pkk yandaşı hacker ve bunun gibi ezikleri kendi silahları ile vuruyoruz buluştukları siteleri dagıtıyoruz ve bütün görüşmelerine kadar deşifre ediyoruz yani netde de rahat yok bunlara.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Ornek ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

http://www.egitimekrani.com/haber.php?haber_id=8874

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Adminlerden ricam bu arkadaşa özel bir gövde gösterisi kategorisi açsınlar. Oraya yazsın ne yaptığını. Çünkü bu kategoride web güvenlikleriyle ilgili konu açılması lazım. Ama ben nedense öğretici birşey göremiyorum. Hoş gerçi onları yakalattığına dair bir kanıt da yok ama olsun.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.egitimekrani.com/haber.php?haber_id=8874

Sizin yardim ettiginize dair Somut bir kanit ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

dinamik saldırı strajetisi yayınlıyoruz burada hack yapıpda bunu hackledik demiyoruz.

xss ile sadece cookie çalınmadıgını yani xss html kod ile makineye girildini anlatıyoruz strateji olarak bilmem anladınmı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

hiçbir şekilde alıntılamadan kendi yazdığın herhangi bir exploit veya türevi birşey var mı ?

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

var webde örnekleri mevcut aratırsan bulursun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shaman
    shaman's avatar
    Erkek

komedi :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

egleniyoruz :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:

evet bazı illegal gurup ve kişilerin bilgilerini çalmakla kalmıyoruz deşifre ediyoruz emineyete yardımcı oluyoruz internetde pkk lı hacker pkk yandaşı hacker ve bunun gibi ezikleri kendi silahları ile vuruyoruz buluştukları siteleri dagıtıyoruz ve bütün görüşmelerine kadar deşifre ediyoruz yani netde de rahat yok bunlara.

Hocam bu işlerde fene değilsin biliyoruz ama bu konuda hiç bir kanıt göremedim ben... 

+ Exploit yazdığınada hiç inanamıyorum, o iş öyle basit iş değil hoca bizde az biraz anlarız bu işlerden......

Hack işilerinde birçok kişden ilerde olduğun aşikar,

Ama eğer böyle bir konu açarsan bi dahaki sefere kanıtta olsun bi zahmet ;)

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
Toplam Hit: 2673 Toplam Mesaj: 12